سه شنبه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۰۳
آخرین اخبار
21 شهریور 1394 ، ساعت 10:27 842 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :2573
یونس رنجکش:

جشنواره‌های بومی محلی در احیای ارزش‌های فرهنگ روستایی نقش بسزایی دارند.

سرپرست اداره کل  امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان عصر جمعه در مراسم جشنواره بومی محلی آستانه‌اشرفیه که در روستای کیسم برگزارشده بود گفت: جشنواره‌های بومی محلی در احیای ارزش‌های فرهنگ روستایی نقش بسزایی دارند.
به گزارش جلال شرق ، یونس رنجکش برگزاری جشنواره‌های بومی محلی را درواقع احیای سنت‌های فرهنگی و ارزش‌های اسلامی نام برد که به‌عنوان یک سرمایه‌ی اجتماعی باید از آن بهره برد.
وی به ویژگی‌های برگزاری جشنواره‌های بومی محلی اشاره کرد و افزود: معرفی جاذبه‌های گردش گری که در دل روستاها و ارزش‌های فرهنگ روستایی نهفته است می‌توانیم آن را احیا کنیم و از ظرفیت‌های آن در توسعه گردشگری بهره بگیریم.
این مسئول ادامه داد: از ویژگی‌های دیگر این جشنواره‌ها که در دل خود دارد تولید نشاط اجتماعی است که درواقع می‌تواند در کنار مردم و حفظ ارزش‌های نهفته در چنین جشنواره‌هایی، احیاگر شادی‌های جامعه باشیم.
وی یادآور شد: همین‌که امروز فرصتی دست داد تا دور از دغدغه‌های زندگی و مشکلات در کنار هم باشیم و با دیدن برنامه‌های جاذب، روحیه‌ی شادی برای حیات اجتماعی ما را تولید کنیم.
رنجکش بابیان اینکه در دل جامعه روستایی خودمان باورها و باور داشت‌هایی داریم که می‌توانیم آن‌ها را احیا کنیم و از دل احیای آ ن ها بتوانیم به یک جامعه‌ی بانشاط و سالم دست پیدا بکنیم.
وی با اظهار تأسف از تغییری که در سبک زندگی همه‌ی ما رخ‌داده است گفت: متأسفانه همه‌ی ما درگیر نوع زندگی ماشینی شدیم که در کنار آن رفاه به‌صورت نسبی از پیامدهای زندگی ماشینی است اما آنچه داریم از دست می‌دهیم سلامت فردی ما است که در نوع برخورد بازندگی ماست.
وی تأکید کرد: برای این‌که به‌سلامت فردی خود اهمیت قائل شویم باید برگردیم به سبک زندگی گذشته که از غذاهای سالم روستایی که تولید می‌شد و اکنون نیز در این جشنواره مشاهده می‌شود احیا کنیم.
رنج‌کش خاطرنشان کرد: دولت تدبیر و امید بارویکردی که در بخش اجتماعی دارد برگزاری جشنواره‌ها و تولید نشاط اجتماعی را در سرلوحه کارهای خود قرار داده و از هرگونه برنامه‌ای که بتواند در تحول اجتماعی نشاط ایجاد کند و جامعه را امیدوار کند استقبال خواهد کرد.
لازم به یادآوری است که در این جشنواره موسیقی سنتی، لافند بازی، قیش بازی، کشتی گیله‌مردی، نمایش آیینی، برپایی صنایع‌دستی و کشاورزی و … در معرض علاقه‌مندان برپا و اجرا شد.
این جشنواره با همکاری فرمانداری، بخشداری و شورای بخش مرکزی، هیئت روستایی عشایری، انجمن‌های ورزشی و ورزش‌های همگانی اداره‌ی ورزش و جوانان، میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، آموزش‌وپرورش، شورای اسلامی و دهیاری کیسم، شهرداری و شورای اسلامی آستانه‌اشرفیه برگزارشد.

IMG_5119 IMG_5116 IMG_5118 IMG_5121

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است