معاون وزارت صنعت ، معدن و تجارت در شهرستان آستانه اشرفیه اعلام کرد : ستاد تسهیل تولید با حضور مدیران وزارت خانه صمت در آستانه اشرفیه تشکیل می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، عباس تابش که برای بازدید از حوزه های مختلف صنعتی و کشاورزی به آستانه اشرفیه سفرکرده بود در پایان سفر نیم روزه خود به این شهرستان در گفتگو با رسانه ها درباره ارزیابی وی از بازدید میدانی در این شهرستان گفت: به نمایندگی از سفر کاری وزیر صنعت ، معدن و تجارت به استان گیلان به شهر آستانه اشرفیه آمدیم و از بخش های تجاری ، فرآوری محصولات تولیدی در حوزه برنج ، بادام زمینی و چای هم چنین ازشهرک صنعتی و اختصاصا پروژه فاضلاب شهرک صنعتی و میزان پیشرفت آن مورد بازدید قرار گرفت.
وی ضمن اظهار گله مندی از عدم اجرای فاضلاب شهرک صنعتی افزود : با اینکه اعتبارات لازم برای اجرا این پروژه اختصاص یافته است مقررشد حداکثر ظرف دو ماه اینده فاضلاب این شهرک صنعتی راه اندازی شود و ساکنان آن شهرک از اتفاق نامبارکی که آنجا مشاهده شد و بوی فاضلاب فضا را در برگرفته است راحت شوند.
معاون وزارت صنعت ، معدن و تجارت تصریح کرد : انصاف نیست در این وضعیت اقتصاد کشور ، وقتی اعتبار اجرائی یک پروژه تامین شده است اجرا ی آن به عقب بیفتد .
تابش با بیان اینکه میدان میوه و تره بار در حال تاسیس و بسیار شیک این شهرستان از دیگر نقاطی بود که مورد بازدید قرار گرفت و نکته نظرات لازم برای زیر ساخت ها و الزامات آن مورد بحث قرار گرفت اظهار کرد : در نشست با مدیران آموزش پرورش با حضور حوزه قضائی استان و تاکید بر استفاده از کالای ایرانی و کاهش جرم برای ایجاد اشتغال داخلی در این شنست از دیگر مواردی بود که به آن پرداخته شد.
معاون وزارت صنعت ، معدن و تجارت درخصوص راه اندازی ستاد تسهیل تولید با حضور مدیران وزارت خانه در این شهرستان گفت: امیدوارم فرماندارشهرستان مقدمات این جلسه را آماده کند تا دوباره در این شهرستان با حضور مدیران مربوطه وزارتخانه دریک روز کاری حضور داشته باشیم تا بتوانیم مشکلات صنعتی و تولیدی این شهر را به صورت عملیاتی بررسی کنیم تا برطرف شود.
تابش پاسخ به سوالی در خصوص وجود دو شهرک و یک کارگاه صنعتی در این شهرستان و عدم استفاده از ظرفیت های موجود و تعطیلی واحدها ی صنعتی و تولیدی گفت: این داستانی است که ستاد تسهیل تولید شهرستان باید برای یک بار برگزارشود تا آسیب شناسی کنیم که امروز با توجه به پتانسیل بادام زمینی ، ماهی ، برنج و صیفی جات و سائر محصولات که در این شهرستان داریم زنجیره ارزش این محصولات به این وضعیت فعلی شکل می گیرد یا نه و اگر نمی گیرد چه کار باید کرد .
وی ادامه داد: آیا درصد بیکاران بیشتر در این شهرمی طلبد که تکنولوژی برتر در این شهرستان باشد یا تکنولوژی های کاربر یا تکنولوژی های سرمایه بر و این بحثی است که طی یک ماه آینده در آن جلسه مورد بحث و بررسی قرارمی گیرد تا برای رهائی این شهرستان بتوانیم با خروجی از این جلسه ، در ایجاد زنجیره ارزش و ایجاد اشتغال بیشتر بهتر عمل کنیم .
تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است