سه شنبه, ۱۶ خرداد ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۱۶
آخرین اخبار
24 تیر 1395 ، ساعت 20:27 1,644 بازدید چاپ این نوشته کد نوشته :18066

کاروان تدبیر و امید ۲۷ تیرماه به کرمانشاه سفر می‌کند

استاندار کرمانشاه با اعلام انجام سفر رییس جمهور به استان در روز یکشنبه(۲۷ تیرماه)، گفت: این سفر یک روزه دستاوردهای مهمی برای استان در زمینه‌های مختلف عمرانی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواهد داشت.
به گزارش جلال شرق،اسدالله رازانی در نشستی خبری در خصوص پیشنهادهای ارائه شده برای این سفر اظهار کرد: پروژه‌های پیشنهادی سفر در دو محور است و بخشی از پیشنهادات مربوط به پروژه‌هایی است که به خواسته تاریخی استان تبدیل شده تا از طریق تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبار و یا افزایش اعتبارات بتوان آنها را انجام داد.

وی افزود: تا این لحظه سفر آقای روحانی یک روزه بوده و برنامه های این روز تا نیمه های شامگاه یکشنبه پیش بینی و برنامه ریزی شده است اما احتمال افزایش مدت سفر نیز وجود دارد.
این مدیر ارشد تاکید کرد: در سفر رئیس جمهوری به استان کرمانشاه ۵۱ طرح و پروژه برای افتتاح و کلنگ زنی آماده شده که احتمال افزایش این تعداد طرح نیز وجود دارد.
رازانی افتتاح سد داریان، فاز اول کشت و صنعت قصرشیرین با مساحت۳۵۰۰ هکتار، افتتاح دانشگاه صنعتی کرمانشاه که سه فاز آن به بهره برداری رسیده است، دانشگاه نفت ،بیمارستان ۵۴۰ تخت خوابی، یک واحد گلخانه ای ۵۰ هکتاری،ی ک واحد گاوداری ۲۵۰۰ راسی در ماهیدشت، افتتاح ۳۵۰ کیلومتر بزرگراه، راه اصلی، راه روستایی و … از جمله پروژه های مهم برای افتتاح در این سفر عنوان کرد.
استاندار کرمانشاه گفت: مراسم استقبال از رییس جمهور از فرودگاه شهید اشرفی اصفهانی تا استادیوم آزادی برگزار می‌شود.
رازانی همچنین دیدار با مردم و سخنرانی در استادیوم آزادی را از برنامه‌های رییس جمهور در سفر به کرمانشاه اعلام کرد و گفت: در این مراسم دکتر روحانی تصمیم‌های اتخاذ شده برای توسعه استان را در بخش‌های مختلف اقتصادی، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی اعلام خواهد کرد.

وی نشست با نخبگان، مدیران عامل بانک ها، سرمایه گذاران و کارآفرینان، نشست شورای اداری استان و نشست خبری با اصحاب رسانه را از دیگر برنامه‌های سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه اعلام کرد.
رازانی در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: تاخیر در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه به ضرر استان نیست و حتی سود هم دارد . زیرا با توجه به بهبود شرایط اقتصادی کشور، رئیس جمهور امکانات بیشتری برای استان در نظر خواهند گرفت.
استاندار کرمانشاه در خصوص حادثه ریجاب گفت: اتفاق ریجاب به هیچ وجه بر سفر رئیس جمهور تاثیر منفی نخواهد گذاشت. نیروهای امنیتی و انتظامی به صورت شبانه روزی پیگیر موضوع هستند تا عوامل این اقدام شناسایی شوند./خبرآنلاین

کانال تلگرام جلال شرق
ثبت دیدگاه
نام شما
نشانی پست الکترونیکی شما
متن دیدگاه

دیدگاه ها

تا کنون دیدگاهی برای این نوشته ثبت نشده است