پیشرفت ۳۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان | جلال شرق
×

مدیر آبفای آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر خبر داد؛
پیشرفت ۳۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان

  • کد نوشته: 113175
  • ۲۷ مهر ۱۴۰۵
  • ۰
  • مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان آستانه‌اشرفیه  و بندر کیاشهراز اجرای طرح‌های متعدد برای توسعه شبکه آبرسانی، رفع تنش آبی روستاها و تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب این شهرستان خبر داد. به گزارش جلال شرق، حسین هاتف، مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر، روز دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان که در سالن […]

    پیشرفت ۳۴ درصدی تصفیه‌خانه فاضلاب شهرستان
  • مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان آستانه‌اشرفیه  و بندر کیاشهراز اجرای طرح‌های متعدد برای توسعه شبکه آبرسانی، رفع تنش آبی روستاها و تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب این شهرستان خبر داد.
    به گزارش جلال شرق، حسین هاتف، مدیر اداره آب و فاضلاب شهرستان آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر، روز دوشنبه در نشست شورای اداری شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، با ارائه گزارشی از وضعیت تأسیسات و طرح‌های آبرسانی اظهار کرد: شبکه آبرسانی شهرستان بیش از یک‌هزار و ۴۰۰ کیلومتر طول دارد، ظرفیت مخازن ذخیره آب از ۳۰ هزار مترمکعب فراتر رفته و بیش از ۶۲ هزار اشتراک خانگی در شهرستان وجود دارد.
    وی با اشاره به افتتاح دو پروژه مهم آبرسانی در ماه‌های اخیر افزود: با پیگیری‌های فرماندار و نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دو طرح مهم در حوزه آب به بهره‌برداری رسید که از جمله آن‌ها می‌توان به پروژه آبرسانی منطقه عبدالله‌آباد اشاره کرد؛ منطقه‌ای که ساکنان آن بیش از ۱۵ سال با افت فشار و تنش آبی مواجه بودند.
    هاتف همچنین از اجرای پنج کیلومتر اصلاح و بازسازی شبکه توزیع آب خبر داد و گفت: با هدف رفع مشکلات آبرسانی در مناطق روستایی، تفاهم‌نامه‌ای با قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش منعقد شده است که اجرای طرح‌های پیش‌بینی‌شده در آن می‌تواند به کاهش تنش آبی، به‌ویژه در فصل تابستان، کمک کند.
    مدیر اداره آب و فاضلاب آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهردر ادامه به برخی پروژه‌های در دست اجرا و آماده بهره‌برداری اشاره کرد و افزود: اصلاح و توسعه شبکه آبرسانی روستاهای تحت پوشش مجتمع خوش سیرت، اصلاح و بازسازی چاه‌ها و افزایش ظرفیت تأمین آب در شرایط بحرانی، از جمله برنامه‌های این اداره است. همچنین اصلاح و بازسازی سه کیلومتر از خط انتقال مجتمع آبرسانی شهرستان با اعتباری بیش از ۹۰ میلیارد تومان در دستور کار قرار دارد.
    وی راه‌اندازی آزمایشگاه کنترل کیفیت آب شهرستان را از دیگر اقدامات انجام‌شده برشمرد و گفت: با راه‌اندازی این آزمایشگاه، امکان نظارت تخصصی‌تر بر کیفیت آب شرب در شهرستان فراهم شده است.
    هاتف با تأکید بر اهمیت تکمیل تصفیه‌خانه فاضلاب آستانه‌اشرفیه تصریح کرد: این پروژه که یکی از طرح‌های مهم زیرساختی شهرستان به شمار می‌رود، در حال حاضر حدود ۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تکمیل مرحله نخست آن با اعتباری حدود ۱۱۶ میلیارد تومان دنبال می‌شود.
    وی افزود: برای تأمین منابع مالی این طرح، پیگیری‌هایی از محل ماده ۵۶ و اعتبارات توازن انجام شده و تلاش می‌کنیم مرحله نخست پروژه در دولت فعلی به بهره‌برداری برسد. تکمیل کامل طرح به اعتبارات بیشتری نیاز دارد، اما تسریع در اجرای آن برای رفع مشکلات حوزه فاضلاب شهرستان ضروری است.
    رئیس اداره آب و فاضلاب آستانه‌اشرفیه همچنین از آغاز اجرای طرح تکمیل ایستگاه پمپاژ مجتمع لب‌دریا توسط قرارگاه ارتش و احداث دو حلقه چاه جدید در مناطق روستایی خبر داد و بر ضرورت ارتقای تأسیسات مجتمع‌های آبرسانی روستایی تأکید کرد.
    هاتف در پایان با اشاره به اهمیت طرح‌های انتقال و تأمین آب مشترک میان آستانه‌اشرفیه و مناطق همجوار اظهار امیدواری کرد: با تکمیل پروژه‌های در دست اجرا و تداوم همکاری مسئولان و دستگاه‌های اجرایی، زمینه بهبود خدمات‌رسانی و کاهش مشکلات تأمین آب شهروندان و روستاییان فراهم شود.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *