آئین تجلیل از خبرنگاران در شهرداری آستانه اشرفیه برگزارشد | جلال شرق
×

در جلسه شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه :
آئین تجلیل از خبرنگاران در شهرداری آستانه اشرفیه برگزارشد

  • کد نوشته: 113276
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۵
  • ۰
  •   در جلسه پنجاه و نهمین جلسه عادی شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه آئین تجلیل از خبرنگاران  جشنواره «عطر برنج طعم بادام »در سالن جلسات شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه با دستور جلسه ۱۱ طرح  برگزارشد به گزارش جلال شرق، مهندس وحید قربانی، عضو شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه، در آیین تجلیل از اصحاب رسانه شهرستان […]

    آئین تجلیل از خبرنگاران در شهرداری آستانه اشرفیه برگزارشد
  •  

    در جلسه پنجاه و نهمین جلسه عادی شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه آئین تجلیل از خبرنگاران  جشنواره «عطر برنج طعم بادام »در سالن جلسات شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه با دستور جلسه ۱۱ طرح  برگزارشد

    به گزارش جلال شرق، مهندس وحید قربانی، عضو شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه، در آیین تجلیل از اصحاب رسانه شهرستان به پاس تلاش‌های آنان در برگزاری جشنواره «عطر برنج و طعم بادام»، بر نقش رسانه‌ها در امیدآفرینی و انعکاس رویدادهای مثبت تأکید کرد.

     

    قربانی: رسانه‌ها در امیدآفرینی و انعکاس رویدادهای مثبت شهرستان نقش مؤثری دارند

    وحید قربانی در این نشست که ظهر امروز در سالن جلسات شورای اسلامی شهر برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌های اصحاب رسانه اظهار کرد: رسانه‌ها در شرایط دشوار و در میان اخبار و اتفاقات ناگوار، نقش مهمی در افزایش امید و تقویت روحیه شهروندان دارند.
    وی با اشاره به حساسیت شرایط کنونی افزود: انتظار داریم اصحاب رسانه در کنار پرداختن به مشکلات و کاستی‌ها، انعکاس اقدامات مثبت و اتفاقات خوب شهرستان و کشور را نیز پررنگ‌تر کنند؛ چراکه محتوای تولیدشده در رسانه‌ها و فضای مجازی می‌تواند در افزایش امید و آرامش روانی مردم مؤثر باشد.
    عضو شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه با تأکید بر اهمیت تعامل میان مدیریت شهری و رسانه‌ها تصریح کرد: نقدها و مطالبات رسانه‌ای، فرصتی برای شناسایی کاستی‌ها و اصلاح مسیر خدمت‌رسانی است و می‌تواند به بهبود عملکرد مسئولان و تحقق اتفاقات بهتر برای مردم کمک کند.
    قربانی همچنین با اشاره به برگزاری آیین‌های تقدیر از خبرنگاران در سال‌های گذشته گفت: قدردانی از زحمات اصحاب رسانه، حداقل وظیفه‌ای است که در برابر تلاش‌های آنان برای اطلاع‌رسانی و همراهی با مجموعه شهرستان بر عهده داریم.
    وی در پایان ضمن تشکر از خبرنگاران حاضر و دیگر فعالان رسانه‌ای شهرستان، ابراز امیدواری کرد زمینه تعامل و همکاری بیشتر میان شورای شهر و اصحاب رسانه فراهم شود.
    در پایان این نشست، از تلاش‌های اصحاب رسانه در پوشش خبری و همراهی با جشنواره «عطر برنج و طعم بادام» با اهدای لوح تقدیر تجلیل شد.

    عباس عالم: جشنواره «عطر برنج و طعم بادام» نیازمند تداوم و رفع نواقص است

    عباس عالم، نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه، با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه در پوشش جشنواره «عطر برنج و طعم بادام»، بر ضرورت رفع نواقص و تداوم برگزاری چنین رویدادهایی تأکید کرد.
    عباس عالم  ضمن عذرخواهی بابت تأخیر در برگزاری مراسم تقدیر از خبرنگاران، اظهار کرد: اصحاب رسانه با تلاش و مدیریت خود نقش مؤثری در انعکاس جشنواره «عطر برنج و طعم بادام» داشتند و پوشش خبری آنان به دیده‌شدن ظرفیت‌های فرهنگی این رویداد کمک کرد.
    وی با اشاره به اینکه برگزاری نخستین دوره هر جشنواره‌ای با برخی نواقص همراه است، افزود: با وجود نقاط قوت جشنواره، مشکلاتی از جمله ضعف دسترسی به اینترنت، محدودیت زمانی و برخی ناهماهنگی‌ها در مدیریت صحنه وجود داشت که باید برای دوره‌های آینده برطرف شود.
    نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه ادامه داد: با برنامه‌ریزی دقیق‌تر و استفاده بیشتر از ظرفیت شهرداری و عوامل اجرایی می‌توان شرایطی فراهم کرد تا فعالیت‌های رسانه‌ای و تصویربرداری از جلوه‌های جشنواره با نظم بیشتری انجام شود و کیفیت انعکاس رویداد افزایش یابد.
    عالم با قدردانی از مجموعه روابط عمومی شهرداری در برگزاری این رویداد تصریح کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی برای شهر ضروری است و امیدواریم این برنامه‌ها در سال‌های آینده نیز تداوم داشته باشد و با رفع کاستی‌ها، شاهد برگزاری رویدادهایی پربارتر باشیم.
    وی در پایان بار دیگر از تلاش‌های خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای شهرستان قدردانی کرد و بابت تأخیر در برگزاری مراسم تجلیل از آنان در هفته خبرنگار عذرخواهی کرد.

    نورحسینی: بیان مشکلات شهری از سوی خبرنگاران سیاه‌نمایی نیست

    سید عباس نورحسینی، عضو شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه، با تأکید بر نقش مشورتی اصحاب رسانه در مدیریت شهری گفت: انعکاس مشکلات و کاستی‌های شهر از سوی خبرنگاران، سیاه‌نمایی نیست، بلکه بخشی از رسالت حرفه‌ای رسانه‌هاست.
    سید عباس نورحسینی  اظهار کرد: اصحاب رسانه علاوه بر اطلاع‌رسانی، از ظرفیت فکری و مشورتی ارزشمندی برخوردارند و در دوره فعالیت شورا و شهرداران، مشاوران خوبی برای مدیریت شهری بوده‌اند.
    وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در برگزاری جشنواره «عطر برنج و طعم بادام» افزود: این جشنواره نمونه‌ای از ظرفیت همکاری و مشورت با اصحاب رسانه است و می‌توان با تقویت ارتباط میان مدیریت شهری و خبرنگاران، از دیدگاه‌ها و پیشنهادهای آنان برای اجرای بهتر برنامه‌ها بهره بیشتری برد.
    عضو شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه با دفاع از رسالت انتقادی رسانه‌ها تصریح کرد: بیان مشکلات و کم‌کاری‌ها از سوی خبرنگاران، سیاه‌نمایی نیست؛ بلکه بازتاب واقعیت‌های موجود در جامعه است. همان‌گونه که پزشک هنگام معاینه، بیماری را تشخیص می‌دهد و برای درمان آن اقدام می‌کند، خبرنگار نیز مشکلات را شناسایی و منعکس می‌کند و این مسئولان هستند که باید برای رفع آن‌ها تلاش کنند.
    نورحسینی با اشاره به گستردگی مشکلات شهری و محدودیت منابع مالی شهرداری‌ها خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، محدودیت اعتبارات و هزینه‌های جاری، شهرداری‌ها با دشواری‌های فراوانی در اداره امور شهر و تأمین هزینه‌ها مواجه‌اند و طبیعی است که رفع همه مشکلات شهری در یک دوره مدیریت امکان‌پذیر نباشد.
    وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های خبرنگاران، ابراز امیدواری کرد تعامل و همکاری میان اصحاب رسانه و مدیریت شهری در سال‌های آینده نیز تداوم داشته باشد و این همکاری به بهبود شرایط شهر و رفع مشکلات شهروندان کمک کند.

    حبیب‌پور: از رتبه برتر کنکور شهرستان تجلیل شود

    حسن حبیب‌پور، عضو شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه، خواستار برگزاری مراسم تجلیل از آقای محبی، از رتبه‌های برتر کنکور امسال، به پاس موفقیت علمی و افتخارآفرینی برای شهرستان شد.
    حسن حبیب‌پور  ضمن تبریک هفته تربیت‌بدنی به جامعه ورزش شهرستان، اظهار کرد: کسب رتبه برتر کنکور از سوی آقای محبی موجب خوشحالی و افتخار است و این موفقیت را به وی، خانواده‌اش و مردم شهرستان تبریک می‌گویم.
    وی افزود: از شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر درخواست دارم به پاس این موفقیت علمی، مراسمی برای تجلیل از این جوان شایسته برگزار کنند تا از تلاش و پشتکار وی قدردانی شود.
    عضو شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه همچنین با تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه، از نقش آنان در توسعه و پیشرفت شهر قدردانی کرد و گفت: خبرنگاران علاوه بر رسالت اطلاع‌رسانی، با ارائه دیدگاه‌ها، پیشنهادها و مشاوره‌های ارزشمند، به شورای شهر و شهرداری در مسیر خدمت‌رسانی بهتر کمک می‌کنند.
    حبیب‌پور با عذرخواهی بابت تأخیر در برگزاری مراسم تجلیل از خبرنگاران، از تلاش‌های فعالان رسانه‌ای شهرستان قدردانی کرد و برای آنان سلامتی و موفقیت آرزو کرد.

    مقدادی: رسانه‌ها با انعکاس نقاط مثبت، به افزایش امید در جامعه کمک کنند

    صادق مقدادی، خزانه‌دار شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه، با قدردانی از تلاش اصحاب رسانه در پوشش اخبار شهرستان، بر ضرورت انعکاس اقدامات مثبت در کنار بیان مشکلات و کاستی‌ها تأکید کرد.
    صادق مقدادی  ضمن تشکر از خبرنگاران بابت پوشش خبری رویدادهای شهرستان، بابت تأخیر در برگزاری مراسم تجلیل از اصحاب رسانه عذرخواهی کرد.
    وی با اشاره به نقش رسانه‌ها در شرایط کنونی جامعه اظهار کرد: انتظار می‌رود خبرنگاران در کنار انعکاس مشکلات و کاستی‌های شهرداری و سایر دستگاه‌های اجرایی، اقدامات مثبت و دستاوردهای مجموعه‌های مختلف را نیز مورد توجه قرار دهند.
    خزانه‌دار شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه افزود: با توجه به فضای ناامیدی موجود در جامعه، انعکاس نقاط مثبت و اقدامات مؤثر می‌تواند به تقویت امید در میان مردم کمک کند و در این زمینه، خبرنگاران با قلم و توانمندی خود نقش مهمی بر عهده دارند.
    مقدادی در پایان ضمن قدردانی از زحمات اصحاب رسانه شهرستان، برای خبرنگاران آرزوی سلامتی و موفقیت کرد.

    سرپرست شهرداری آستانه‌اشرفیه: مشکلات شهری پیش از رسانه‌ای شدن اطلاع‌رسانی شوند

     

    سرپرست شهرداری آستانه‌اشرفیه: خبرنگاران پیش از رسانه‌ای کردن مشکلات شهری، موضوع را به شهرداری اطلاع دهند

    مهندس علی کیا، سرپرست شهرداری آستانه‌اشرفیه، در نشست شورای اسلامی شهر و آیین تجلیل از خبرنگاران، ضمن قدردانی از تلاش اصحاب رسانه در پوشش اخبار شهری، بر ضرورت اطلاع‌رسانی و پیگیری مشکلات پیش از رسانه‌ای شدن آن‌ها تأکید کرد.
    وی با اشاره به اهمیت تعامل رسانه‌ها با شهرداری اظهار داشت: انتظار داریم خبرنگاران پیش از انتشار برخی مشکلات شهری، موضوع را به شهرداری اطلاع دهند تا در صورت امکان، برای رفع آن اقدام شود.
    سرپرست شهرداری آستانه‌اشرفیه افزود: اگر مشکلات از طریق اطلاع‌رسانی و پیگیری اولیه برطرف نشد، رسانه‌ها می‌توانند موضوع را برای آگاهی شهروندان و مطالبه‌گری عمومی مطرح کنند.
    کیا همچنین با اشاره به اهمیت حفظ جایگاه و تصویر شهری آستانه‌اشرفیه، خواستار توجه به نحوه انعکاس مسائل و مشکلات شهری شد.
    وی در پایان از خبرنگارانی که با حضور مستمر در جلسات شورای اسلامی شهر و پوشش اخبار شهرداری، رویدادها و مسائل شهری را در رسانه‌ها و فضای مجازی منعکس می‌کنند، قدردانی کرد و بر تداوم تعامل و همکاری میان مدیریت شهری و اصحاب رسانه تأکید کرد.

     

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *