رئیس جدید دادگستری آستانه اشرفیه، در آئین تودیع و معارفه که صبح امروز در دادگستری این شهرستان برگزارشد با اشاره به ضرورت افزایش اعتماد عمومی به دستگاه قضایی گفت: افزایش اعتماد مردم به دستگاه قضایی با پاسخگویی واقعی، نه رفع تکلیف است .
به گزارش پایگاه خبری جلال شرق، علیرضا پُشته صبح امروز در آیین تکریم و معارفه رییس دادگستری و دادستان آستانه اشرفیه با اشاره به اهمیت پاسخگویی شفاف، اظهارکرد:پاسخگویی به مردم نباید صرفاً جنبه رفع تکلیف داشته باشد.
رئیس دادگستری جدید آستانه اشرفیه افزود:ما مراجعی داریم که از صدور رأی قانع نمیشوند؛ بنابراین، نیاز به توضیح و تشریح دقیق برای جلب رضایت و قناعت آنان داریم.
پُشته رعایت نظم اداری و نظارت بر حسن عملکرد را «امری قطعی» عنوان کرد و گفت: پاسخ صریح و روشن به مردم و اجرای دقیق فرآیندها از ارکان اصلی اعتمادسازی در دستگاه قضایی است.
وی با تاکید به اینکه منافع شخصی و افراد خاص در تصمیمگیریها مدنظر قرار نگیرد گفت: دستگاه قضایی باید با عدالت، شفافیت و دوری از هرگونه رویکرد شخصی عمل کند.
عکس و خبر: هما اکبری



















دیدگاهتان را بنویسید