۲۹۴هموطن توسط ناجیان غریق گیلان نجات یافتند | جلال شرق
×

۲۹۴هموطن توسط ناجیان غریق گیلان نجات یافتند

  • کد نوشته: 102283
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۴
  • ۰
  • رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان گفت: ۲۹۴ هموطن از ابتدای فصل شنا تاکنون توسط ناجیان غریق در آب‌های ساحلی استان از غرق‌شدگی نجات یافتند. به گزارش جلال شرق، هاشم اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به اینکه فصل شنا از دهه نخست خردادماه آغاز شده تاکنون ۲۹۴ […]

    ۲۹۴هموطن توسط ناجیان غریق گیلان نجات یافتند
  • رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان گفت: ۲۹۴ هموطن از ابتدای فصل شنا تاکنون توسط ناجیان غریق در آب‌های ساحلی استان از غرق‌شدگی نجات یافتند.

    به گزارش جلال شرق، هاشم اسماعیلی روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: با توجه به اینکه فصل شنا از دهه نخست خردادماه آغاز شده تاکنون ۲۹۴ نفر از هموطنانی که هنگام شنا در دریا دچار حادثه شده بودند، توسط ناجیان غریق استان گیلان نجات یافتند.

    وی افزود: البته در مدت گفته شده، متاسفانه هفت نفر در آب‌های ساحلی شهرستان رشت، سه نفر در رودسر، ۲ نفر در منطقه آزاد و ۲ نفر در شهرستان بندرانزلی، یک نفر در خمام و یک نفر هم در شهرستان تالش غرق شدند.

    وی بیان کرد: عدم توجه به توصیه‌های ناجیان غریق و ماموران طرح‌های سالم‌سازی دریا، استفاده از سواحل و شنا در شرایط نامساعد جوی و شوخی‌های بی‌مورد هنگام شنا، حجم زیاد مسافران و استفاده از دریا حتی در روزهای بارانی، باعث غرق شدگی این ۱۶ هموطن شده است.

    ۲۹۴ هموطن توسط ناجیان غریق گیلان نجات یافتند

    رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان اضافه کرد: سال گذشته ۲۳۱ نفر از هموطنان ما توسط ناجیان غریق استان از خطر غرق‌شدگی نجات یافتند و متاسفانه ۱۴ هموطن نیز غرق شدند.

    وی در ادامه گفت: با توجه به آمار موجود، تعداد نجات یافتگان در آب‌های سواحل گیلان هم نسبت به سال گذشته افزایش داشته که این امر نشان از تلاش ناجیان غریق این استان است که با تمام وجود جان خود را به خطر می‌اندازند تا جان هموطنان را از غرق شدگی نجات دهند.

    وی در ادامه با اشاره به طرح‌های سالم‌سازی دریا در استان اضافه کرد: هم اینک ۱۴ طرح سالم‌سازی در این استان فعال و خوشبختانه استقبال مردم از آنها مناسب است و برخی از این طرح‌ها هم شرایط مطلوبی دارند.

    اسماعیلی اظهار کرد: سال گذشته ۷۰۰ ناجی غریق در بیش از ۳۰۰ نقطه خطرآفرین حضور داشتند؛ اما امسال با هماهنگی فرمانداری‌ها، هلال‌احمر و سایر مسئولان ذیربط، نقاط خطرآفرین به‌روزرسانی شده و این نقاط به ۳۶۰ مورد رسیده و بیش از ۸۰۰ ناجی نیز در این محدوده‌ها حضور یافته اند.

    رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان بیان کرد: خوشبختانه امسال امکانات مناسبی دراختیار ناجیان قرار گرفته و از سوی دیگر در خصوص پرداخت حقوق آنان نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است.

    CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *