ترک فعل بانک ها در بخش مسکن، کمتراز اتهام کسانی نیست که جوانان را به آشوب دعوت کردند/ بلاتکلیفی نیروهای شرکتی باید هرچه سریع‌تر پایان یابد تا دغدغه هزاران خانواده برطرف شود | جلال شرق
×

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی؛
ترک فعل بانک ها در بخش مسکن، کمتراز اتهام کسانی نیست که جوانان را به آشوب دعوت کردند/ بلاتکلیفی نیروهای شرکتی باید هرچه سریع‌تر پایان یابد تا دغدغه هزاران خانواده برطرف شود

  • کد نوشته: 104623
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۴
  • ۰
  • نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی، در سخنرانی علنی مجلس با اشاره به ترک فعل بانک ها در عدم پرداخت به تعهدات آنان در بخش مسکن با لحنی انتقادی گفت: آیا ترک فعل بانک ها در بخش مسکن، کمتراز اتهام کسانی است که جوانان را به آشوب دعوت کردند؟. به گزارش جلال […]

    ترک فعل بانک ها در بخش مسکن، کمتراز اتهام کسانی نیست که جوانان را به آشوب دعوت کردند/ بلاتکلیفی نیروهای شرکتی باید هرچه سریع‌تر پایان یابد تا دغدغه هزاران خانواده برطرف شود
  • نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر در مجلس شورای اسلامی، در سخنرانی علنی مجلس با اشاره به ترک فعل بانک ها در عدم پرداخت به تعهدات آنان در بخش مسکن با لحنی انتقادی گفت: آیا ترک فعل بانک ها در بخش مسکن، کمتراز اتهام کسانی است که جوانان را به آشوب دعوت کردند؟.

    به گزارش جلال شرق، مهندس ابراهیم نجفی، ادامه نطق خود با تأکید بر اینکه مسکن جوانان و مستأجران از ضروری‌ترین نیازهای جامعه امروز است، اظهار داشت: بر اساس ماده ۵۰ قانون برنامه هفتم، بیش از دو میلیون و ۷۰۰ هزار پرونده از سوی وزارت راه و شهرسازی به بانک‌ها معرفی شده، اما تاکنون تنها حدود یک میلیون و ۲۵۰ هزار واحد به انعقاد قرارداد مشارکت مدنی منجر شده است.
    نجفی با انتقاد از عملکرد شبکه بانکی افزود: آیا ترک‌فعل بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن، ودیعه، وام ازدواج و اشتغال کمتر از اتهام کسانی است که جوانان را به آشوب دعوت می‌کنندز؟ انتظار می‌رود بانک‌ها به تعهدات قانونی خود عمل کرده و از ایجاد مانع در مسیر خانه‌دار شدن مردم خودداری کنند.
    نایب رئیس کمیسیون مجلس به موضوع تعیین تکلیف نیروهای شرکتی اشاره کرد و گفت: با وجود تصویب طرح تبدیل وضعیت این نیروها به قرارداد مستقیم در مجلس و تأیید شورای نگهبان، به دلیل ایراداتی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، هنوز اقدام روشن و پاسخ شفافی به ذی‌نفعان ارائه نشده است.
    نحفی از هیأت‌رئیسه خواست آخرین اقدامات انجام‌شده در این حوزه را به صورت شفاف اطلاع‌رسانی کند و تأکید کرد: بلاتکلیفی نیروهای شرکتی باید هرچه سریع‌تر پایان یابد تا دغدغه هزاران خانواده برطرف شود.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *