مهم‌ترین مانع توسعه پروژه‌های مسکن، نبود زیرساخت‌های لازم است/ ۵۰ درصد درآمد مستأجران صرف اجاره می‌شود | جلال شرق
×

نجفی:
مهم‌ترین مانع توسعه پروژه‌های مسکن، نبود زیرساخت‌های لازم است/ ۵۰ درصد درآمد مستأجران صرف اجاره می‌شود

  • کد نوشته: 104882
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۴
  • ۰
  • در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، مهندس ابراهیم نجفی با تأکید بر فشار سنگین هزینه اجاره‌بها بر خانوارها گفت: امروز مستأجران ناچارند حدود ۵۰ درصد درآمد خود را صرف اجاره مسکن کنند و این وضعیت نیازمند تصمیم‌های جدی و عملی است. به گزارش جلال شرق، نماینده مردم آستانه‌اشرفیه […]

    مهم‌ترین مانع توسعه پروژه‌های مسکن، نبود زیرساخت‌های لازم است/ ۵۰ درصد درآمد مستأجران صرف اجاره می‌شود
  • در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، مهندس ابراهیم نجفی با تأکید بر فشار سنگین هزینه اجاره‌بها بر خانوارها گفت: امروز مستأجران ناچارند حدود ۵۰ درصد درآمد خود را صرف اجاره مسکن کنند و این وضعیت نیازمند تصمیم‌های جدی و عملی است.
    به گزارش جلال شرق، نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندرکیاشهر با اشاره به الزامات قانون جهش تولید مسکن افزود: در سه سال نخست اجرای این قانون، بانک‌ها مکلف به پرداخت حدود ۱۴۰۰ همت تسهیلات بودند، اما تنها حدود ۴۰۰ همت پرداخت شده و بخش قابل توجهی از تعهدات بانکی محقق نشده است.
    وی ادامه داد: طبق قانون، بانک‌های متخلف باید جریمه شده و منابع حاصل به صندوق ملی مسکن واریز می‌شد تا در مسیر ساخت و تکمیل پروژه‌های مسکن هزینه شود، اما این ظرفیت قانونی به‌طور کامل اجرا نشده است.
    نجفی با بیان اینکه ساخت مسکن نیازمند سه رکن اصلی شامل تسهیلات بانکی، آورده متقاضیان و تأمین زمین و زیرساخت است، تصریح کرد: امروز مهم‌ترین مانع توسعه پروژه‌های مسکن، نبود زیرساخت‌های لازم است.
    عضو کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اهداف تعیین‌شده در برنامه هفتم توسعه گفت: در این برنامه ساخت میلیون‌ها واحد مسکونی در بخش شهری، روستایی، بافت فرسوده و خودمالکی پیش‌بینی شده، اما بدون تأمین زیرساخت‌ها امکان تحقق این اهداف وجود ندارد.
    وی در پایان از نمایندگان خواست با حمایت از پیشنهاد مطرح‌شده در لایحه بودجه، مسیر تأمین زیرساخت‌های مسکن را هموار کنند تا گامی مؤثر در کاهش فشار معیشتی مردم برداشته شود.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *