فرمانده انتظامی آستانهاشرفیه از توقیف ۲۸۹ دستگاه موتورسیکلت متخلف در مدت یک ماه گذشته در این شهرستان خبر داد.
به گزارش جلال شرق ، سرهنگ منوچهر محبوبیفر بعد از ظهر امروز در جلسه انتظامی گیلان با اشاره به اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی با رویکرد انضباط اجتماعی در آستانهاشرفیه اظهار کرد: طرح مذکور به منظور کاهش تصادفات و روانسازی ترافیک در آستانهاشرفیه اجرایی شده است.
وی بر برخورد با موتورسواران متخلف و حادثهساز توسط ماموران پلیس راهور در آستانهاشرفیه تأکید کرد و افزود: در مدت یک ماه گذشته تعداد ۲۸۹ دستگاه موتورسیکلت متخلف در آستانهاشرفیه متوقف شده و روانه پارکینگ شدند.
محبوبیفر با بیان اینکه موتورسیکلتها به دلیل تخلف نداشتن مدارک، کلاه ایمنی، پلاک و رانندگی خطرناک توقیف شدند، تصریح کرد: رعایت انضباط ترافیکی و احترام به قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، امنیت و آراش شهروندان را به همراه دارد.
دستگیری سارق خودرو در آستانهاشرفیه
منوچهر محبوبیفر هم چنین با اشاره به وقوع تعدادی سرقت خودرو در آستانهاشرفیه اظهار کرد: ماموران پلیس آگاهی موضوع مذکور را پیگیری کردند.
وی ادامه داد: ماموران با تحقیقات میدانی و بررسی سرقتها فردی را شناسایی کرده و در یک عملیات غافلگیرانه او را در محل کار خود دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی آستانهاشرفیه به اعتراف متهم به پنج فقره سرقت در بازجویی فنی پلیسی اشاره کرد و افزود: متهم مذکور با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی و روانه زندان شده است.
محبوبیفر متذکر شد: شهروندان در صورت مشاهده هر گونه موارد مشکوک مراتب را به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند.










دیدگاهتان را بنویسید