خسارت به ۷۰۰هکتار از اراضی بادام زمینی و جالیزی در آستانه اشرفیه | جلال شرق
×

خسارت به ۷۰۰هکتار از اراضی بادام زمینی و جالیزی در آستانه اشرفیه

  • کد نوشته: 18226
  • ۲۶ تیر ۱۳۹۵
  • ۰
  • فرماندار آستانه اشرفیه از وارد شدن به ۷۰۰ هکتار زمین های بادام زمینی و صیفی و جالیزی این شهرستان در طی بارندگی های اخیر خبرداد. به گزار ش جلال شرق ، رحیم حیدری پیش از ظهر امروز از منطقه روستای دهسر و نقره ده  از توابع بخش بندر کیاشهر بازدید و از نزدیک با مشکلات […]

  • فرماندار آستانه اشرفیه از وارد شدن به ۷۰۰ هکتار زمین های بادام زمینی و صیفی و جالیزی این شهرستان در طی بارندگی های اخیر خبرداد.

    به گزار ش جلال شرق ، رحیم حیدری پیش از ظهر امروز از منطقه روستای دهسر و نقره ده  از توابع بخش بندر کیاشهر بازدید و از نزدیک با مشکلات و خسارات وارده با کشاورزان به گفتگو نشست .

    وی پس از بازدید از زمین های آسیب دیده در باران های اخیر به جلال شرق گفت:  از ۲۵۰۷هکتار اراضی بادام کاری  این شهرستان نزدیک به ۵۰۰هکتار و از ۴هزار اراضی صیفی کاری و محصولات جالیزی بالغ بر ۲۰۰هکتار در ریزش باران اخیر آسیب دیده اند

    حیدری خاطر نشان کرد: برای بررسی میزان خسارت وارده به کشاورزان منطقه مقرر شد فردا  هیئتی متشکل از  از جهاد کشاورزی ،بخشداری و دفتر بیمه محصولات کشاورزی از منطقه بازدید و پس ازبررسی  میزان خسارت کشاورزان را تعیین تا جبران شود .

    وی با بیان این که  آن چه باعث آسیب رسیدن به مزارع مورد نظر شد  یکی از دلایل اصلی آن زهکش ها و نهرهایی که  آبهای سطحی را هدایت بکند  توسط زارعین پر شده و یا توسط نهادهای ذی ربط لایروبی انجام نگرفته است .

    فرماندار آستانه اشرفیه با تاکید ادارات ذی ربط  از آنان خواست که زهکش ها و انهارها را احیا تادر صورت بارندگی مجدد و موضوعات مشابه حداقل خسارت به کشاورزان وارد شود .

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *