اصالت فرهنگ اسلامی ، شناسنامه و هویت ملت و جامعه ماست | جلال شرق
×

اصالت فرهنگ اسلامی ، شناسنامه و هویت ملت و جامعه ماست

  • کد نوشته: 2401
  • ۱۶ شهریور ۱۳۹۴
  • ۰
  • مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان ظهر دوشنبه در جلسه تودیع و معارفه رئیس ساز مات تبلیغات آستانه‌اشرفیه گفت: اصالت فرهنگ اسلامی ، شناسنامه و هویت ملت و جامعه ماست. به گزارش جلال شرق ، حجت‌الاسلام یاری بابیان اینکه اصالت فرهنگی از مباحث بشری است افزود : اگر حقیقت فرهنگ از جامعه گرفته شود در حقیقت […]

  • مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان ظهر دوشنبه در جلسه تودیع و معارفه رئیس ساز مات تبلیغات آستانه‌اشرفیه گفت: اصالت فرهنگ اسلامی ، شناسنامه و هویت ملت و جامعه ماست.

    به گزارش جلال شرق ، حجت‌الاسلام یاری بابیان اینکه اصالت فرهنگی از مباحث بشری است افزود : اگر حقیقت فرهنگ از جامعه گرفته شود در حقیقت روح تعالی ، پیشرفت ، تعبد و… از جامعه گرفته‌شده است.
    وی انقلاب اسلامی ایران را پدیده مبارکی در قرن بیستم نام برد و اظهار داشت : امام خمینی ( ره ) درزمانی که دنیای به دو قطب تقسیم‌شده بود با یک روش پسندیده و با مدیریت فراملی ، نظامی را پایه‌گذاری کرند که تمام ابعاد آن هرروز قوی‌تر از گذشته مستحکم‌تر می‌شود.
    مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی گیلان یادآور شد : سازمان تبلیغات باید به‌صورت نوین و به‌روز باید فضای جامعه را در تمام ابعاد مختلف برنامه‌ریزی داشته باشد.

    IMG_4718
    حجت‌الاسلام با تأکید بر این نکته که باید از سرمایه عظیم زندگی اهل‌بیت که مردم هستند برای نشر معارف اهل‌بیت استفاده کرد خاطرنشان کرد : باید از مسائلی که به فرهنگ دینی و عاشورایی ما صدمه وارد می‌کند پرهیز نماییم .
    وی ادامه داد: وقتی در حماسه اربعین حسینی سرزمین کربلا که ظرفیت دومیلیونی دارد یک کاروان ۲۰ میلیون نفری به سمت کربلا حرکت می‌کنند دشمن که نمی تواند این تمرکز و ظرفیت تشییع را ببیند درصدد ایجاد خلل در بین صفوف مسلمانان است.

    IMG_4686
    در این مراسم حجت‌الاسلام محمد ساجدی امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه به تشریح برنامه‌های خودپرداخت و گفت: اولویت ما در حوزه فرهنگ دینی مرکزیت مساجد با محوریت روحانیت است .

    IMG_4715
    در این مراسم حجت‌الاسلام نادر یوسفی مطلق به سمت رئیس اداره تبلیغات اسلامی آستانه اشرفیه منصوب و از زحمات حجت‌الاسلام عباس صباحی در زمان تصدی سرپرست اداره تبلیغات قدردانی شد.

    IMG_4680IMG_4681

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *