برای جلوگیری از پیشروی آب دریا در روستای دهنه سر، ۵ موج‌شکن نیازمند است+ تصاویر | جلال شرق
×

برای جلوگیری از پیشروی آب دریا در روستای دهنه سر، ۵ موج‌شکن نیازمند است+ تصاویر

  • کد نوشته: 24361
  • ۲۶ آبان ۱۳۹۵
  • ۰
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که عصر امروز برای بازدید میدانی از احداث موج‌شکن در روستای دهنه سر آستانه‌اشرفیه حضور یافته بود گفت: برای جلوگیری از پیشروی آب دریا در دهنه سر آستانه‌اشرفیه ۵ موج‌شکن نیازمند است به گزارش جلال شرق، اسماعیل نجار که باخبر نگاران سخن می‌گفت درباره پیشروی آب دریا و ایجاد مشکلات […]

    برای جلوگیری از پیشروی آب دریا در روستای دهنه سر،  ۵ موج‌شکن نیازمند است+ تصاویر
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور که عصر امروز برای بازدید میدانی از احداث موج‌شکن در روستای دهنه سر آستانه‌اشرفیه حضور یافته بود گفت: برای جلوگیری از پیشروی آب دریا در دهنه سر آستانه‌اشرفیه ۵ موج‌شکن نیازمند است

    به گزارش جلال شرق، اسماعیل نجار که باخبر نگاران سخن می‌گفت درباره پیشروی آب دریا و ایجاد مشکلات برای مردم اظهار کرد: وجود دریا که مشکل نیست الحمدالله پر از نعمات الهی به‌ویژه برای صیادان ماست و ساحل ایران هم کم نیستند و این ما هستیم که باید از این دریا و نعمت خدادادی درست بهره‌برداری و استفاده کنیم.

    وی بابیان اینکه نقطه دهنه سر سفیدرود به دلیل پیشروی آب دریا مشکلاتی برای مردم ایجاد کرده است افزود: برای حل این مشکل تاکنون در این منطقه ۳ موج‌شکن ایجادشده است و علی‌الظاهر با مطالعاتی که انجام‌گرفته است باید ۵ موج‌شکن نیز دیگر احداث شود تا بیش از گذشته برای مردم بیشتر ایجاد زحمت نکند.

    نجار درباره میزان اعتبار پیش‌بینی برای اجرای موج‌شکن‌ها گفت: علی‌رغم مشکلات مالی که دولت دارد اگر ما بتوانیم کمکی به این پروژه داشته باشیم تا انشا الله زودتر این موج‌شکن‌ها احداث شود حتما تلاش خود را انجام خواهیم داد و باید دست‌به‌دست هم دهیم تا میزان معقولی به این پروژه کمک شود.

    رئیس سازمان مدیریت بحران کشور درباره زمان موردنظر برای اجرای عملیات موج‌شکن در این منطقه گفت: روند مساعدت ما با یک فرایند پیچیده‌ای همراه است و این هم دارای مقررات و قوانینی است که وضع‌شده است.

    نجار افزود: ما فی‌الواقع اگر مسئله را مورد تائید قرار دهیم و میزان برآورد را انجام دهیم درخواست ما باید به سازمان و برنامه بودجه اعلام شود تا در دولت مطرح و مصوب گردد. و اعتبار تخصیص پیدا کند.

    رئیس سازمان مدیریت بحران کشور فرایند تخصیص اعتبار را طولانی نام برد و افزود: این مسئله باروح بحران سازگاری ندارد و ما این را مرتبا اعلام کردیم و امیدواریم مجلس با کمک دولت فرایند این کار را کوتاه‌تر کند تا ما بتوانیم سریع‌تر به مباحث بحران رسیدگی بکنیم

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *