در همایشی که از سوی جمعیت هلال احمر استان گیلان با حضور استاندار در سالن اجتماعات استانداری برگزارشد از حسین داداشی و علی رضا کارگر قوی بازو با اهدای لوح و تندیس تقدیر به عمل آمد.
به گزارش جلال شرق ، رئیس اداره هلال احمر شهرستان آستانه اشرفیه در گفتگو با جلال شرق با بیان این خبر گفت: به منظور تجلیل و تقدیر از فعالان هلال احمر شهرستان و در راستای ارج گذاری به تلاش های آنان از سوی هلال احمر این شهرستان ۸ نفر برای تقدیر به همایش استانی معرفی شدند .
کمیل پرناک افزود : افراد معرفی شده به عنوان خیر برتر، واقف برتر، پروژه برتر، داوطلب برتر، کاروان سلامت برتر، خانه داوطب برتر، حامی برتر و … بودند
وی ادامه داد: حسین داداشی به عنوان یکی از داوطلبان برتر استان به عنوان داوطلب منتخب شهرستان تندیس خود را به نمایندگی از بقیه داوطلبان آستانه اشرفیه از استاندار گیلان دریافت کردند.
پرناک افزود : آقایان دکتر رسولی ، دکتر باقری ، میر حسن حیدر زاده ، خانم یوسفی، خانم صبوتی ، حسین شمس نصرتی و مهرداد پرهیزکار از دیگر داوطلبان هلال احمر شهرستان بودند که از آنان تقدیر شد.
این مسئول اذعان کرد: قطعا در شهرستان داوطلبان برتر زیادی حضور دارند که در برنامه های جمعیت یاریگر شعبه هستند و در همین جا از زحمات همه آنها که تقدیر و تشکر مینمایم
پرناک در ادامه گفت : علیرضا کارگر قوی بازو به خاطر تهیه فیلم « وقت طلایی » که با اهداف آموزش اهمیت فراگیری کمک های اولیه در سطح جامعه ساخته شده بود و در جشنواره کشوری رشد رتبه دوم کشور را به دست آورده بود به عنوان پروژه برتر استانی از استاندار گیلان لوح تقدیر و تندیس داوطلبان را دریافت کرد.
رئیس اداره هلال احمر آستانه اشرفیه در پایان با اشاره به حاشیه های این همایش استانی گفت: در حاشیه این مراسم کیکی توسط داوطلب این شهرستان ، میر حسن حیدر زاده تهیه شد و به جشنواره خیریه یاقوت های مهربانی که عواید آن صرف بیماران صعب العلاج استان خواهد شد هدیه گردید.
در این همایش محمد علی نجفی استاندار گیلان ،محمد حسین قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر و… سخنرانی کردند











دیدگاهتان را بنویسید