فقدان سیاستمدار برجسته انقلاب ایران اسلامی حادثه‌ای جان‌گداز برای انقلاب و نظام بود | جلال شرق
×

فقدان سیاستمدار برجسته انقلاب ایران اسلامی حادثه‌ای جان‌گداز برای انقلاب و نظام بود

  • کد نوشته: 25329
  • ۲۳ دی ۱۳۹۵
  • ۰
  •   بخشدار مرکزی آستانه‌اشرفیه در نشست با دهیاران بخش مرکزی برای بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر گفت:  دهه فجر یادآور رشادت‌های مردم ایران علیه رژیم وابسته به استکبار جهانی است به گزارش جلال شرق ، محمدحسن خواه با تسلیت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وی را یار دیرین امام و رهبری  نامید و اظهار کرد :  فقدان […]

    فقدان  سیاستمدار برجسته انقلاب ایران اسلامی حادثه‌ای جان‌گداز برای انقلاب و نظام  بود
  •  

    بخشدار مرکزی آستانه‌اشرفیه در نشست با دهیاران بخش مرکزی برای بزرگداشت ایام‌الله دهه فجر گفت:  دهه فجر یادآور رشادت‌های مردم ایران علیه رژیم وابسته به استکبار جهانی است

    به گزارش جلال شرق ، محمدحسن خواه با تسلیت رحلت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی وی را یار دیرین امام و رهبری  نامید و اظهار کرد :  فقدان این سیاستمدار برجسته ایران اسلامی حادثه‌ای جان‌گداز برای انقلاب  بود .

    وی  حضور حماسی مردم در تشییع پیکر رئیس فقید مجمع تشخیص نظام را نشان از عشق و ارادت مردم به خدمت گذاران خدوم و یاور امام و رهبری دانست.

    بخشدار مرکزی  با اشاره به فرارسیدن دهه مبار ک فجر افزود : دهه فجر یادآور رشادت‌های مردم ایران علیه رژیم ستم‌شاهی و وابسته به استکبار جهانی است  که با رهبری امام خمینی ( ره ) به ثمر نشست و بر ما فرض است که  ایام دهه فجر را گرامی بداریم .

    وی ضمن توصیه به دهیاران برای باشکوه برگزار کردن  برنامه‌های دهه فجر امسال  اظهار کرد : تمام دنیا  چشم به حضور ملت ایران دوخته تا در جشن ملی دهه فجر و پیروزی انقلاب چگونه از انقلاب و دستاوردهای خود  تجلیل می‌کند.

    حسن خواه ضمن انتقاد از عدم اطلاع‌رسانی درباره خدمات دولت  در مناسبت‌های ملی گفت:  باید دستاوردهای انقلاب را که نظام برای ارائه خدمت به مردم  در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های روستایی تعریف کرده و مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد به سمع و نظر دیگران از طریق رسانه‌ها قرار گیرد.

    وی درباره فضاسازی محیط روستایی در ایام‌الله دهه فجر  به دهیاران بخش مرکزی تأکید کرد قبل از فرارسیدن ۱۲ بهمن با نصب برنوشته ، پرده  و چراغانی کردن   به استقبال ایام‌الله دهه فجر بروند.

    بخشدار مرکزی با اشاره به نزدیک شدن به فصل کشاورزی  گفت:  با توجه به تجربیات سنوات گذشته و کمی ریزش باران در سال جاری ،  دهیاران در ترغیب کشاورزان  در شخم زمستانه برای صرف جویی آب زراعی اهتمام بیشتری بورزند.

    وی به بحث آنفلوانزای مرغی و مرگ‌ومیر طیور دریکی از روستاهای این شهرستان خاطرنشان کرد : با توجه به حساسیت موضوع ، در صورت مرگ‌ومیر طیور  در روستاهای محل مأموریت ، دهیاران سریعاً دامپزشکی شهرستان را در جریان امور قرار دهند تا اقدامات پیشگیری لازم انجام گیرد

    حسن خواه در پایان  مبنی بر ممنوعیت  شکار در سطح روستا تأکید کرد :  هر نوع شکار پرندگان مهاجر به دلیل آنفلوانزای مرغی حاد پرندگان تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *