افتتاح بخش ICU بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه | جلال شرق
×

افتتاح بخش ICU بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه

  • کد نوشته: 27915
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۳۹۶
  • ۰
  • طی مراسمی که پیش از ظهر امروز در بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه برگزار شد بخش ICU این بیمارستان مورد بهره‌برداری قرار گرفت. به گزارش جلال شرق، در مراسم افتتاح که نماینده مردم شهرهای آستانه و بندر کیاشهر، فرماندار، امام‌جمعه، معاونان علوم پزشکی دانشگاه گیلان، مسئولین و پزشکان این بیمارستان حضور داشتند گزارشی توسط دکتر محمدرضا محدث […]

    افتتاح بخش ICU بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه
  • طی مراسمی که پیش از ظهر امروز در بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه برگزار شد بخش ICU این بیمارستان مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

    به گزارش جلال شرق، در مراسم افتتاح که نماینده مردم شهرهای آستانه و بندر کیاشهر، فرماندار، امام‌جمعه، معاونان علوم پزشکی دانشگاه گیلان، مسئولین و پزشکان این بیمارستان حضور داشتند گزارشی توسط دکتر محمدرضا محدث رئیس شبکه مرکز بهداشت و درمان شهرستان و دکتر بیات رئیس بیمارستان ارائه شد.

    معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه گیلان در گفتگو اختصاصی با جلال شرق گفت: بخش ICU بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه دارای ۴ تخت با استانداردهای بهداشت جهانی ساخته‌شده است که در بخش زیرساختی بالغ‌بر ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال از اعتبارات علوم پزشکی دانشگاه هزینه شده است.

    علی داوودی افزود: برای تجهیز بخش ICU بیمارستان کوثر آستانه‌اشرفیه و مجهز کردن تخت‌های ICU 6 میلیارد ریال از اعتبارات وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی هزینه شده است که کارکنان این بخش جذب و آماده پذیرش بیمار است که امیدوارم برای مردم منطقه مفید باشد.

    وی اظهار کرد: از جایی که بیمارستان کوثر درگذشته تک تخصصی طراحی‌شده بود در حال حاضر به سمت یک بیمارستان جنرال در حال برنامه‌ریزی است و قطعاً دارای مشکلاتی در این مسیر وجود خواهد داشت.

    داوودی درباره مشکلات فرا روی بیمارستان کوثر به عدم استقرار اتاق‌های چشم‌پزشکی کامل در بیمارستان اشاره کرد و گفت: در اولین فرصت با هماهنگی وزارت بهداشت یک ساختار تشکیلاتی برای چشم‌پزشکی و ارتوپدی تشکیل خواهیم داد تا پزشکان که به این بخش می‌آیند دیگر به‌صورت قراردادی نباشند.

    وی ادامه داد: متناسب با تکمیل این بخش‌ها، نیاز پرستاری هم مطرح و برطرف خواهد شد تا انشا الله در آزمون جدید استخدامی این افراد را منظور کنیم.

    داوودی درباره اتمام ساختمان تخصصی بیمارستان کوثر افزود: کلینیک تخصصی بیمارستان ظرف ۳ ماه آینده به اتمام و افتتاح خواهد شد.

    وی اظهار کرد: این کلینیک فضای است که پزشکان شفت صبح و عصر مستقر خواهند شد و نیازی نیست که مردم به مطب‌های خصوصی مراجعه کنند و یا اینکه دسترسی مردم به متخصص و فوق تخصص بیشتر و یک نوع عدالت محوری در بخش سلامت حاکم خواهد شد.

    معاون توسعه، مدیریت و منابع دانشگاه گیلان درباره خوشایند سازی بخش زایمان کوثر گفت: با تخت‌های زیاد در بخش بلوک زایمانی که امیدواریم به مجموعه بیمارستان کوثر افزوده شود امیدواریم که بیمارستان کوثر به استانداردهای لازم در بخش خوشایند سازی بخش زایمان دست یابد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *