دهیاران ، سفیران نظام در روستاها هستند | جلال شرق
×

دهیاران ، سفیران نظام در روستاها هستند

  • کد نوشته: 28120
  • ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۶
  • ۰
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در آخرین نشست با دهیاران منتخب شوراهای اسلامی روستاهای این شهرستان گفت: دهیاران ، سفیران نظام در روستاها هستند. به گزارش جلال شرق ، رحیم حیدری به نقش دهیاران در آماده‌سازی روستاهای تابعه خود برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های اخذ آرا اشاره کرد و اظهار کرد : هرچه مشارکت مردم در […]

    دهیاران ، سفیران  نظام در روستاها هستند
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در آخرین نشست با دهیاران منتخب شوراهای اسلامی روستاهای این شهرستان گفت: دهیاران ، سفیران نظام در روستاها هستند.

    به گزارش جلال شرق ، رحیم حیدری به نقش دهیاران در آماده‌سازی روستاهای تابعه خود برای حضور حداکثری مردم در پای صندوق‌های اخذ آرا اشاره کرد و اظهار کرد : هرچه مشارکت مردم در انتخابات بیشتر باشد ،سربلندی و عزت ملت ایران نیز بیشتر خواهد شد.

    وی به اقدامات دولت در سطح روستاها اشاره کرد و با اذعان به چالش‌های فرا روی دولت در تأمین اعتبارات مالی افزود : دولت یازدهم با همه تنگناهای اقتصادی که ناشی از تحریم‌های ظالمانه بود توانست بسیاری از زیرساخت‌های لازم را در روستاها به اجرا درآورد.

    نماینده عالی دولت در بخشی دیگر از سخنان خود با توجه به فصل زراعی   از همه دهیاران منطقه خواست در صورت بروز هر نوع خدمات‌رسانی در آب زراعی ، هماهنگی‌های لازم را با ادارات و بخشداری‌های مربوط به عمل‌آورند.

    بخشدار مرکزی آستانه‌اشرفیه ضمن تبریک  اعیاد شعبانیه با اشاره به فصل زراعی گفت: با تدابیری که در سال گذشته   از سوی فرماندار این شهرستان اندیشیده شد ما کمترین چالش را تاکنون در این حوزه داشتیم

    محمدحسن خواه افزود: خوشبختانه در این شهرستان از دی‌ماه سال ۹۵ کار لایروبی انهار با کمک دهیاران و شوراهای اسلامی روستا  انجام گرفت و بالغ‌بر ۱۴۰ کیلومتر از انهار این شهرستان لایروبی شد.

    وی بابیان اینکه ما امروز با کمبود آب زراعی مواجه نیستم تصریح کرد : این کار میسر نمی‌شد مگر با برنامه‌ریزی‌های فرماندار شهرستان و همکاری ادارات و نهادها که جای تقدیر دارد.

    حسن خواه به حضور حداکثری مردم در انتخابات اشاره کرد و گفت: همه گروه‌ها و جناح‌ها باسلیقه‌های مختلف در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری و شوراها حضور دارند و این نکته  اقتدار نظام اسلامی و یاس و نومیدی تفکرات دشمنان انقلاب شده است .

    در این نشست دو نفر از دهیاران بخش مرکزی و دو نفر از بخش بندر کیاشهر مسائل و مشکلات خود را مطرح کردند.

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *