طرح‌های در اولویت شهرستان مورد بازید استاندار گیلان و مدیران کل استان قرار می‌گیرد | جلال شرق
×

طرح‌های در اولویت شهرستان مورد بازید استاندار گیلان و مدیران کل استان قرار می‌گیرد

  • کد نوشته: 30777
  • ۰۷ مرداد ۱۳۹۶
  • ۰
  • در آستانه بازدید استاندار گیلان به همراه مدیران کل سازمان‌ها وادارات استان  از طرح‌ها و پروژه‌های  شهرستان آستانه‌اشرفیه   نشست هماهنگی طرح‌های در اولویت شهرستان برگزار شد. به گزارش جلال شرق  ، فرماندار آستانه‌اشرفیه در پایان این نشست در گفتگو با جلال شرق بابیان اینکه ما در یک نیم روز میزبان استاندار و مدیران کل در […]

    طرح‌های در اولویت شهرستان مورد بازید استاندار گیلان و مدیران کل استان قرار می‌گیرد
  • در آستانه بازدید استاندار گیلان به همراه مدیران کل سازمان‌ها وادارات استان  از طرح‌ها و پروژه‌های  شهرستان آستانه‌اشرفیه   نشست هماهنگی طرح‌های در اولویت شهرستان برگزار شد.

    به گزارش جلال شرق  ، فرماندار آستانه‌اشرفیه در پایان این نشست در گفتگو با جلال شرق بابیان اینکه ما در یک نیم روز میزبان استاندار و مدیران کل در شهرستان خواهیم بود گفت: نشست هماهنگی با مسئولین شهرستان در خصوص طرح و پروژه‌های آنان که ضرورت بازدید مقام عالی دولت در استان و مدیران کل است برگزار شد.

    رحیم حیدری بابیان اینکه این نشست برای ارزیابی و بیان مشکلات طرح‌ها و پروژه‌های شهرستان برگزارش ده است افزود : این  بازدید که از بندر کیاشهر آغاز خواهد شد موضوعات مختلفی اعم از وضعیت اتوبان ، کمربندی ، پروژه‌های داخل شهر مورد بازدید قرار می‌گیرد .

    وی اظهار کرد : درصدد هستیم در این بازدید موضوعاتی مربوط به بخش کشاورزی ، شامل انهار ، آب‌بندان های و هم‌چنین واحدهای مرغداری و حوزه گردشگری ، پارک موزه شیلات ، لایروبی پل چوبی و برق‌دار کردن آن، پل تا پل  و موضوعاتی که از گذشته دنبال می‌شد در این نشست مورد بازدید و بررسی قرار خواهد گرفت.

    حیدری درباره طرح موضوع سرمایه در گردش سرمایه‌گذاران شهرک‌های صنعتی گفت: موضوع تسهیلاتی که در نشست رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری  با حضور اصغریان معاون استاندار انجام‌شده بود متأسفانه بعضی از بانک‌های عامل  آن اعدادی  را که قرار بود به‌عنوان سرمایه در گردش  به واحدهای تولیدی بپردازند   عمل نکردند و در این جلسه این موضوع  با مدیران عامل بانک‌ها  و  دلیل عدم پرداخت را جویا خواهیم شد و  خواستار  واگذاری سپرده در گردش برای صنایع شهرستان خواهیم شد.

    فرماندار آستانه‌اشرفیه اظهار امیدواری کرد با نشست نهایی که پس از بازدید در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار خواهد شد  روند اجرای طرح‌ها سرعت بیشتری در شهرستان بگیرد و دستاورد خوبی برای مردم این منطقه داشته باشد.

    برچسب ها

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *