اسقاط روزانه بیش از ۳۵ دستگاه خودرو در مرکز بازیافت خودروهای فرسوده در شهرک صنعتی پرکاپشت | جلال شرق
×

اسقاط روزانه بیش از ۳۵ دستگاه خودرو در مرکز بازیافت خودروهای فرسوده در شهرک صنعتی پرکاپشت

  • کد نوشته: 31573
  • ۰۳ شهریور ۱۳۹۶
  • ۰
  • هرروز بیش از ۳۵ دستگاه خودرو فرسوده شامل خودروهای سبک ف سنگین و اتوبوس در مرکز صنعت گستران  بازیافت فردا در شهرک صنعتی پرکاپشت اسقاط و پرس می‌شود. به گزارش جلال شرق ، رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت در دیدار حجت‌الاسلام دکتر محمد ساجدی امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه از شهرک صنعتی پرکاپشت  گفت: این مرکز […]

    اسقاط روزانه بیش از ۳۵ دستگاه خودرو در مرکز بازیافت خودروهای فرسوده در شهرک صنعتی پرکاپشت
  • هرروز بیش از ۳۵ دستگاه خودرو فرسوده شامل خودروهای سبک ف سنگین و اتوبوس در مرکز صنعت گستران  بازیافت فردا در شهرک صنعتی پرکاپشت اسقاط و پرس می‌شود.

    به گزارش جلال شرق ، رئیس اداره صنعت ، معدن و تجارت در دیدار حجت‌الاسلام دکتر محمد ساجدی امام‌جمعه آستانه‌اشرفیه از شهرک صنعتی پرکاپشت  گفت: این مرکز در زمینی به مساحت ۱۵هزار مترمربع واقع‌شده است و ۳۰ نفر به‌طور مستقیم و بیش از ۲۵ نفر به‌طور غیرمستقیم در این مرکز فعالیت دارند.

    محمدرضا حامیان بابیان اینکه شعبه دوم این مرکز در شهرک صنعتی نقره ده در هفته دولت به بهره‌برداری خواهد رسید افزود:  این مرکز مجهز به‌تمامی امکانات اسقاط کردن خودروهای فرسوده اعم از جرثقیل ، دستگاه پرس ، لیفت‌تراک حمل خودروها و .. مجهز است و ۸ نفر کارشناس جوان در این مرکز بر کارها نظارت دارند.

    وی ادامه داد: ظرفیت این شرکت  در حال حاضر با یک‌سوم توان خود در حال فعالیت است و در صورت  انتقال خودروهای فرسوده به این مرکز تا ۱۰۰دستگاه خودرو سبک و سنگین را می‌تواند اسقاط و پرس نماید.

    حامیان بابیان اینکه تمام نیروهای کارگری در این مرکز بومی  و دارای بیمه تأمین اجتماعی هستند  از تلاش‌های مجموعه مرکز بازیافت خودروهای فرسوده به‌ویژه از مدیریت این مرکز تقدیر و تشکر کرد

    بازدید از یک مرکز تولید لوستر  و بررسی مشکلات فراروی این واحد صنعتی از دیگر مواردی بود که امام جمعه آستانه اشرفیه در گفتگو  با مدیر این واحد با آن آشنا شد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *