وی نسبت به خطر انقراض گونه راش به عنوان یکی از مهمترین گونه های درخت جنگل های شمال هشدار داد و گفت: درختان در معرض انقراض شمال نیازمند توجه و رسیدگی بیشتر سازمان های مربوطه هستند زیرا نسل برخی از آنها منقرض و برخی دیگر نیز در معرض انقراض قرار دارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه برای مقابله با بیماری ها و آفات درختان باید مبارزه بیولوژیکی در دستور کار قرار گیرد، تصریح کرد: از سویی با متعدیان و متجاوزان به منابع ملی به صورت قاطع و جدی برخورد شود تا نسل مراتع و درختان بیش از این با خطر انقراض مواجه نشود.
کوچکی نژاد بر ضرورت تقویت منابع و نیروی انسانی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیرداری برای پیشگیری از تخریب جنگل های شمال تاکید کرد و گفت: عوامل انسانی مانند ویلاسازی مهمترین علت تخریب و نابودی جنگل های شمال است در حالی که تخریب مراتع بر سلامت انسان ها، محیط زیست و اکوسیستم تاثیر مستقیم دارد.
نماینده مردم رشت در مجلس دهم، ادامه داد: می طلبد برای پیشگیری از تخریب مراتع و جنگل ها بودجه سازمان جنگل ها و تعداد نیروهای سازمان جنگل ها افزایش یابد.
نایب رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه آلودگی هوای تهران، زمینه هجوم پایتخت نشینان به مناطق شمالی و در پی آن افزایش ویلاسازی را فراهم کرده است، تصریح کرد: انتظار می رود گامی جدی برای بهبود وضعیت هوای پایتخت برداشته شود تا بیش از این شاهد ویلاسازی در جنگل و مراتع نباشیم البته اجرای طرح تنفس جنگل تا حدودی بهبود وضعیت درختان شمال را به همراه داشته است./
پایان پیام











دیدگاهتان را بنویسید