بخشدار بندر کیاشهر در نشست دهیاران و اعضای شرکت تعاونی دهیاران این بخش بر ضرورت به کارگیری ظرفیت های دهیاری برای کمک به مردم در بارش برف و هرچه با شکوتر برگزارکردن جشن های دهه انقلاب تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، حجت حاجی پور با اشاره به تمهید مقدمات لازم در راستای مقابله با بحران برف در بخش بندر کیاشهر گفت: با توجه به تجارب خوب سال گذشته ، هماهنگی با سایر ادارات مربوطه و وظایف احصاء شده برای دهیاران ساعی و شوراهای اسلامی بخش به عمل آمده است که تاکنون هیچ مشکلی گزارش نشده است
وی استفاده از امکانات و ماشین آلات شهرداری و تعاونی دهیاران و بخش خصوصی را از برنامه های مدیریت بحران در بندر کیاشهر نام برد و اظهار کرد : تمامی ماشین آلات کاربردی از قبیل بیل بکهو ، تراکتور و ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین آماده خدمات رسانی در مناطق شهری و روستایی بخش بندر کیاشهر هستند .
بخشدار بندر کیاشهر با اشاره به فرا رسیدن جشن های دهه انقلاب ،خواستار مشارکت پرشور روستائیان در جشن های دهه انقلاب اسلامی شد.
حاجی پور دهه فجر را ، سرآغاز طلوع اسلام و خاستگاه ارزشهای اسلامی نامید و افزود : گرامی داشت دهه انقلاب در واقع گرامی داشت قطع رهایی ملت ایران از استثمار و استعمار و استکبار امریکاست .
وی با بیان اینکه در دهه فجر انقلاب اسلامی ، اسلام تولدی دوباره یافت و این دهه در تاریخ ایران نقطه ای تعیین کننده و بی مانند بشمارمیرود. تصریح کرد : حضرت امام رضوان الله تعالی علیه دست سلسله معیوب پهلوی را از سر ملت ایران قطع کردند و نقطه ی عطفی در تاریخ ایران بوجودآوردند .
بخشدار بندر کیاشهر دهه فجر انقلاب را از رشحات اسلام نامید که چون آئینه ای است که خورشید اسلام در او درخشیده است .
و ی با تاکید بر باشکوه برگزار کردن دهه فجر خاطر نشان کرد : . جشنهای دهه فجر می بایستی همچون مراسم و اعیاد مذهبی گرامی داشته شود و مردمی باشدوباید کلیه مساجد شهر و روستا فعال شوند و مردم با حضور در مساجد خاطره ی فراموش نشدنی حضرت امام و پیروزی انقلاب اسلامی را جشن بگیرند
بخشدار بندر کیاشهر در پایان افزود: در دهه فجر امسال با تلاش همه مدیران و دهیاران و شوراهای اسلامی ۳۱ پروژه با اعتباری بالغ بر ۹ میلیارد و پانصد میلیون تومان در این بخش افتتاح می شود که امیدواریم مرضی خداوند سبحان و مردم عزیزمان واقع شود.










