دشمن به دنبال هدف قرار دادن اتحاد ملی مردم ایران است | جلال شرق
×

دشمن به دنبال هدف قرار دادن اتحاد ملی مردم ایران است

  • کد نوشته: 37657
  • ۲۲ بهمن ۱۳۹۶
  • ۰
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه درراه پیمایی ۲۲ بهمن آستانه‌اشرفیه گفت: دشمن به دنبال هدف قرار دادن اتحاد ملی مردم ایران است به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، رحیم حیدری ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای فجر آفرین انقلاب اسلامی و حضور همه اقوام و گروه‌های را در پیروزی انقلاب ناشی از جامع و مردمی بودن انقلاب […]

    دشمن به دنبال هدف قرار دادن اتحاد ملی مردم ایران است
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه درراه پیمایی ۲۲ بهمن آستانه‌اشرفیه گفت: دشمن به دنبال هدف قرار دادن اتحاد ملی مردم ایران است

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، رحیم حیدری ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای فجر آفرین انقلاب اسلامی و حضور همه اقوام و گروه‌های را در پیروزی انقلاب ناشی از جامع و مردمی بودن انقلاب اسلامی ایران برشمرد و از حضور گسترده مردم مذهبی و ولایتمدار آستانه‌اشرفیه درراه پیمایی ۲۲ بهمن تقدیر کرد

    وی بابیان اینکه ما شاهد ترکیب انقلابی مردم در همه عرصه‌ها بوده‌ایم ‌اظهارکرد: با اندکی جستجو می‌بینیم که در جنگ تحمیلی نیز علاوه بر اهل شیعه ما دارای شهدا و جانبازان والامقام از اهل سنت، مسیحی، زرتشتی و یهودی بوده که فارغ از هرگونه جناح و مذهبی پای آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایستادگی کردند و از آب‌وخاک کشور دفاع نمودند.

    نماینده عالی دولت در شهرستان افزود چه کسی باور می‌کرد مردم در برابر رژیم تادندان‌مسلح شاهنشاهی به پیروزی برسند و این امر مرهون رهبری حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) بود که با همراهی کامل مردم محقق شد.

    وی در ادامه گفت: باور این موضوع هم برای جهانیان سخت بود، کشوری که تازه به انقلاب رسیده و هنوز ساختارهای سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی‌اش شکل نگرفته است، بتواند در برابر هجوم یکدست‌نشانده مدعی در منطقه به نام صدام که همه تجهیزات، امکانات، پشتیبانی، هواپیماهای جنگی و اطلاعاتی، همکاری شرق و غرب و تمام قدرت‌های جهانی و منطقه‌ای برخوردار بوده مقاومت کند و اجازه ندهد یک وجب از خاک این کشور توسط متجاوزان تصرف شود.

    نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به اقدامات گروهک دست‌ساخته داعش در منطقه که استکبار جهانی با نیت آزار و اذیت ایران اسلامی شروع به ساماندهی این گروه تروریستی در منطقه کرد خاطرنشان کرد: داعش با پشتیبانی اطلاعاتی و نظامی قدرت‌های جهانی و منطقه‌ای توانست تقریباً دو کشور عراق و سوریه را به تصرف خود درآورد. اما با رهبری‌های مدبرانه و حکیمانه مقام معظم رهبری و ایثارگری فرزندان ملت این گروهک دست‌نشانده غرب منهدم شد.

    فرماندار شهرستان آستانه‌اشرفیه با اشاره به ادعای استکبار جهانی در خصوص موشک‌های ایران در کشورهایی نظیر یمن اذعان داشت: این‌ها باید به‌جای اینکه دنبال موشک‌های ایرانی در کشورهای منطقه باشند باید به دنبال تفکر انقلاب اسلامی باشند چراکه فریبکاری آمریکا، گروهک‌ها، منافقین، قطعنامه‌های ظالمانه و مسائل سنگین حقوقی با این هدف که ایران اسلامی نتواند از آن خلاصی یابد طراحی‌شده بود که بحمدالله با رهنمودهای مقام معظم رهبری و تدابیر ریاست محترم جمهور و تیم دیپلماسی و به دنبال آن حضور و حمایت مردم توانستیم از این برهه نیز عبور کنیم و شاهد شکوفایی ایران اسلامی در منطقه و جهان باشیم.

    حیدری در بخشی دیگر از این سخنرانی با اشاره به موضوع اقتصاد کشور بیان نمود: بحمدالله بخشی از مشکلات صادرات و واردات حل‌شده و نتیجه آن حل مشکلات اقتصادی در طول زمان است.

    وی ادامه داد: برخی اقتدار ملی را در موضوعاتی نظیر اقتصاد، موشک و فنّاوری می‌دانند درحالی‌که تجربیات موفق انقلاب اسلامی نشان داده است که همه این‌ها بدون سرمایه اجتماعی یعنی مردم بی‌معنا است. واضح‌تر آنکه تمام موارد گفته‌شده می‌توانند اجزای اقتدار ملی باشند ولی این قدرت‌ها زمانی می‌تواند جوابگو باشد که اعتماد عمومی به حاکمیت جلب شود.

    مهندس حیدری در ادامه با اشاره به هدف‌گذاری دقیق مقام معظم رهبری مبنی بر همدلی و هم‌زبانی تأکید نمود: امروزه دشمن به دنبال هدف قرار دادن اتحاد ملی، ایجاد روحیه یاس و عدم اعتماد به دولت است و ما باید با اطاعت از فرمان‌ها رهبری، اجازه ندهیم دشمن به مقاصد شوم خود دست یابد.

    وی در ادامه افزود: دشمن در ادامه دشمنی‌های خود، مانع‌تراشی‌های اقتصادی را در دستور کار خود قرار بود برای مثال کاهش قیمت نفت به یک‌سوم در بازار جهانی و….. به یاری خداوند و با تدابیر اقتصادی دولت نرخ تورم در حال حاضر تک‌رقمی و با آثار برجام صادرات در حال انجام است.

    مهندس حیدری در جمع مردم شریف آستانه‌اشرفیه با اشاره به یک خبر خوش از آثار برجام گفت: در بودجه سال آتی بر اساس اخذ موافقت مقام معظم رهبری، اجازه استفاده از سه میلیارد دلار از ذخایر ارزی و هفت میلیارد دلار فاینانس برای ایجاد یک‌میلیون ۳۳ هزار شغل در سال آینده گنجانده‌شده است

    فرماندار آستانه‌اشرفیه در پایان گفت: اگر در کار دولت در کشور و یا در کار قوای اجرایی در شهرستان کارشکنی، حاشیه‌سازی و دخالت صورت گیرد، طبیعتاً امکان و قدرت اجرای برنامه‌ها کم خواهد شد. بنابراین مجدداً از همه خواستارم مثل همیشه یاور فرزندان خود در قوه مجریه باشند تا دولت محترم در راستای خدمت‌رسانی به سرمایه ملی یعنی مردم موفق باشد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *