دومین کاروان راهیان نورمحلات آستانه اشرفیه عصر امروز طی آیینی عازم مناطق عملیاتی جنوب کشور شدند
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جلال شرق ، فرمانده سپاه ناحیه آستانهاشرفیه در حاشیه ی مراسم اعزام این کاروان گفت: پس از اعزام ۲۵۰ نفر از داوطلبان اعزام به مناطق عملیاتی از سوی محلات و پایگاه های بسیج شهرستان دومین کاروان محلات در قالب ۳ اتوبوس به استعداد ۱۵۰ نفر راهی جنوب کشور شدند تا با آثار بهجای مانده از دوران دفاع مقدس آشنا شوند.
سرهنگ پاسدار حسن فیضیان افزود: همراه کاروان راهیان نور ، چند نفر از روایان دفاع مقدس همراه دانشآموزان به تشریح رخدادهای مناطق عملیاتی و ایثارگریهای رزمندگان در دوران دفاع مقدس خواهند پرداخت و آنان را با رشادتهای رزمندگان و یادمان شهدا آشنا خواهند کرد.
وی ادامه داد: کاروان راهیان نور محلات آستانه اشرفیه در طی چهار روز از مناطق عملیاتی هویزه ، شلمچه ( مناطق عملیاتی والفجر ۵)، دوکوهه واروند کنار( مناطق عملیاتی ( والفجر ۸) بازدید و از اجرای آئین نمایشی مردان آسمانی دیدن خواهند کرد.
فیضیان همچنین از ثبت نام داوطلبان علاقه مند به بازدید از مناطق عملیاتی در پایگاه های مقاومت این شهرستان از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین خبر داد و افزود : آن دسته از عزیزانی که علاقه مند در حضور مناطق عملیاتی جنوب کشور هستند می توانند با حضور در پایگاه های مقاومت نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند .
وی تصریح کرد : تمام هزینه های اقامتی و پذیرایی در مناطق عملیاتی بر عهده ی واحد فرهنگی کاروان راهیان نور بوده و علاقه مندان با خودروهای شخصی خود و با در دست داشتن برگه ی حضور در مناطق عملیاتی می توانند جهت اسکان به اردوگاه شهید حبیب اللهی اهواز مراجعه کنند .
عکاس ؛پارساذرعی












دیدگاهتان را بنویسید