فرماندار آستانه اشرفیه اعلام کرد در سفر دکتر مصطفی سالاری استاندار گیلان به آستانه اشرفیه دستور لازم برای همکاری و مساعدت لازم از سوی آداره کل آب منطقه ای در انجام پروژه های شهرداری آستانه اشرفیه صادر شد .
به گزارش جلال شرق ، رحیم حیدری با بیان اینکه معاونت عمرانی استانداری ومدیران کل آب منطقه ای و جهاد کشاورزی ، استاندار را همراهی می کردند گفت: بازدید ها ی برنامه ریزی های شده باعث شد که به طور مستقیم استاندار و مجموعه آنها از فعالیت ها و اقدامات انجام شده شهرستان در حوزه آب و کشاورزی در جریان امور قرار بگیرند.
وی افزود : البته با گزارش هایی که در بار ه تعمیرات پمپاژ ها و کارها ی اقدام شده در بخش لایروبی و سر دهنه سازی ها باطلاع ایشان رسید با رضایتمندی ایشان همراه بود و نیازهای شهرستان نیز مطرح و دستور لازم به معاونت عمرانی و جهاد کشاورزی برای تامین لوله های مورد نیاز روستائیان برای انتقال آب صادر شد. .
حیدری به تاثیر بازدید های مستقیم اشاره کرد و خاطر نشان کرد : بازدید مستقیم این اثر مثبت را دارد که عالی ترین مقام اجرایی استان در جریان ریز اقدامات از حیث مواجه با آن قرار گیرد وبا کشت مکانیزه برنج و بادام زمینی که اولین بار در روستای نقره ده انجام گرفت و سایر موضوعات اشراف بیشتری پیدا کند
فرماندار آستانه اشرفیه به طرح نیاز های شهرداری آستانه اشرفیه توسط شهرداراشاره کرد و ادامه دادَ: از سوی شهردار تعریض و اجرای پل تا پل ، دیوار سازی و احیای حاشیه حشمت رود و … مطرح و دستورات لازم توسط ایشان صادر شد که امیدواریم در این عرصه نیز دستاوردهای خوبی داشته باشیم .
وی تاکید کرد : ما باید زمینه هایی را فراهم سازیم که در زمان های مختلف و موضوعات مختلف ، میزبان مقامات استانی و حتی کشور ی باشیم تا ضمن بیان مشکلات و کارهایی را که انجام گرفته است گزارش کنیم و در حین حال نیازهای خود را برای برخورداری از منافع ملی مطرح تا به شهروندان خود بیشتر خدمت کنیم .











دیدگاهتان را بنویسید