رئیس شبکه بهدا شت و درمان آستانه اشرفیه اعلام کرد با اختصاص ۷ میلیارزد ریال بخش فیز یوتراپی بیمارستان کوثر آستانه اشرفیه راه اندازی می شود .
به گزارش جلال شرق ، دکتر محمد رضا محدث با بیان این خبر به جلال شرق گفت: در دیداری که با حضور دکتر محمدحسین قربانی نایب رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با معاون وزیر بهداشت و درمان برگزارشد بعضی از امکانات تجهیزات مورد نیاز بیمارستان کوثر مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود : در این دیدار یکی از شاخص های بیمارستان کوثر که در ارزیابی ها ی سالانه بیمارستنان های گیلان مورد استفاده قرار می گرفت و بیمارستان کوثر فاقد این آیتم بود بخش فیزیو تراپی بیمارستان بود که همین عامل باعث شد که این بیمارستان با داشتن آیتم های مناسب در بخش های دیگر ، نتواند در سطح بیمارستانی ارتقا یابد.
دکتر محدث ادامه داد: در این دیدار مبلغ ۶ میلیارد ریال برای راه اندازی، تعمیرات و تجهیزات بخش فیزیوتراپی بیمارستان کوثر و مبلغ یک میلیارد ریال بابت نوسازی وسایل و ملزومات شبکه بهداشت و درمان و خانه بهداشت تابع اختصاص داده شد











دیدگاهتان را بنویسید