جشن دانشجویان جدیدالورود با عنوان « مهر انقلابی » در آستانه اشرفیه برگزارشد | جلال شرق
×

جشن دانشجویان جدیدالورود با عنوان « مهر انقلابی » در آستانه اشرفیه برگزارشد

  • کد نوشته: 44740
  • ۲۴ مهر ۱۳۹۷
  • ۰
  • آئین ویژه معارفه دانشجویان جدیدالورد  دانشگاه های پیام نور و آزاد اسلامی  آستانه اشرفیه  با عنوان « مهر انقلابی » در دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزارشد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، رئیس دانشگاه پیام نور آستانه اشرفیه  رسالت بزرگ جوانان دانشجو را پذیرفتن مسئولیت پذیری برای تولید علم و دانش برشمرد […]

    جشن دانشجویان جدیدالورود با عنوان « مهر انقلابی » در آستانه اشرفیه برگزارشد
  • آئین ویژه معارفه دانشجویان جدیدالورد  دانشگاه های پیام نور و آزاد اسلامی  آستانه اشرفیه  با عنوان « مهر انقلابی » در دانشگاه پیام نور این شهرستان برگزارشد.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، رئیس دانشگاه پیام نور آستانه اشرفیه  رسالت بزرگ جوانان دانشجو را پذیرفتن مسئولیت پذیری برای تولید علم و دانش برشمرد و گفت:  زمانی که ما  توانستیم مسئولیت پذیری  را به روح و ذهن جوانان ما تزریق کنیم  آن گاه انسان های نخبه به دانشگاه های ما ورود خواهند کرد  و آینده خوبی در پیش رو خواهیم داشت.

    محمد مهدی پسندیده افزود :  ایران با داشتن یک در صد جمعیت و سرزمین جهان  باید  در تولید علم و دانش  به جایگاه والایی برسد تا بتوانیم دربا تولید علم در تولید  ثروت ملی  قدم های بالایی برداریم .

    فرماندار آستانه اشرفیه نیز  با اشاره به اینکه امروز جامعه و خانواده های ما نگاهی ویژه به شما دانشجویان دارند گفت: دانشجویان ضمن فراگیری  آموزش و پژوهش  باید در توسعه جامعه در تمام ابعاد  قدم بردارند.

    رحیم حیدری افزود : انسان ها و افراد متخصص  در واقع سرمایه ها و ثروت های واقعی  هر کشوری هستند  وشما دانشجویان  با علم آموزی و توسعه در ابعاد مختلف می توانید  در مقابل جنگ نرم دشمن  ایستادگی کنید  و سربلند بیرون بیایید.

    نماینده مردم شهرهای آستانه و بندر کیاشهر نیز در این مراسم گفت: اگر دانشگاه های ما  پویا باشد بسیاری از انتظارات جامعه برطرف خواهد شد.

    محمد حسین قربانی افزود : دانشگاه ها می توانند منشاء تحول فرهنگی در جامعه و تولید علم باشند   و باید در بستر فضای علمی  و پیشرفت تکنولوژی  ، فضایی ایجاد شود تا به تمام امور تحقیق و گسترش دانش  برای دانشجو و دانشمندان جوان ما فراهم شود

    در ادامه این نشست  نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر به سوالات دانشجویان در ابعاد مختلف سیاسی و اجتماعی پاسخ دادند.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *