طی مراسمی که با حضور نماینده مردم ، شهردار و جمعی از مسئولین و ورزشکاران در حرم مطهر سلطان سید جلال الدین اشرف برگزارشد از با گشت قهرمان سوم کاتای جهان و بانوی نابغه گیلانی استقبال شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، سارا بهمن یارکه با رنکینگ ۳۶ جهانی در نخستین دیدار خود به مصاف کریستین ویکا از لتونی با رنکینگ جهانی ۱۳۵ رفته بود موفق شد با نتیجه قاطع هشت بر صفر به پیروزی دست یابد
وی در دیدار دوم به مصاف رانران لی از چین با رنکینگ جهانی ۹ رفت، رقیب نامدار شرق آسیایی سابقه نائب قهرمانی آسیا را یدک می کشید، بهمن یار در این دیدار حساس و پس از تساوی در وقتهای قانونی در هانتی موفق شد از سد حریق قدر چینی بگذرد و به دور سوم راه یابد
کاراته کای گیلانی وزن منفی ۵۰ کیلوگرم تیم ملی کشورمان در مرحله سوم به مصاف آیچا سیاح از مراکش با رنکینگ ۱۵ جهانی رفت و موفق شد با نتیجه سه بر یک رقیب آفریقایی خود را شکست دهد، آیچا در مسابقات کاراته وان استانبول ۲۰۱۸ را دارد بهعنوان پنجمی دستیافته بود و سابقه نائب قهرمانی کاراته وان روتردام ۲۰۱۷-
بهمن یار در مرحله چهارم به مصاف سراپ آراپوغلو نفر نخست رنکینگ جهانی وزن منفی ۵۰ کیلوگرم از ترکیه رفت، سراپ عناوین متعدی نظیر مدال طلای قهرمانی جهان و اروپا و چندین عنوان قهرمانی در رقابتهای کاراته وان را در کارنامه دارد، تراپ ترکتبار دو دیدار قبلی خود را با نتایج دو بر صفر و پنجبر صفر با پیروزی پشت سر گذاشت و امتیازی به رقبای خود نداد.
این دیدار حساس و نفسگیر با نتیجه سه بر دو به سود رقیب ترک به پایان رسید تا آرزوهای کاراته کای گیلانی برای کسب مدال بر باد رود، بهمن یار با توجه به پیروزی سه بر یک سراپ مقابل رقیب روس و صعود به فینال وزن منفی ۵۰ کیلوگرم، توانست جواز حضور در جدول شانس مجدد را کسب کند.
وی در جدول رپه شارژ به مصاف جلنا میلوچویچ از صربستان با رنکینگ ۳۴ جهانی رفت، رقیب اروپایی در کاراته وان دبی ۲۰۱۷ موفق به کسب مدال برنز شده بود، این دیدار درنهایت با نتیجه دو بر صفر به سود نابغه گیلانی کاراته آسیا خاتمه یافت.
بهمن یار در دیدار ردهبندی ، تاتیانا ریبالچینکو رقیب روسی و پدیده این دوره از مسابقات را با نتیجه ۵ بر ۰برحریف غلبه کرد و به مقام سوم دست یافت.
مراسم تقدیر از این بانوی نابغه گیلانی در آینده نزدیک با حضور مسئولین استانی و شهرستانی در آستانه اشرفیه برگزار می شود
تصاویر زیر توسط پارسا ذرعی ثبت شده است





















دیدگاهتان را بنویسید