نماینده مردم شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر از حضور مسئولین حوزه سلامت و درمان کشور در روز های پنجشنبه و جمعه هفته آینده در شهرستان های آستانه و لاهیجان خبرداد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، محمد حسین قربانی طی یک گفت وگو کوتاه باجلال شرق با اعلام این خبر گفت: جهت رسیدگی به حوزه سلامت وبهداشت و درمان شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر مدیر کل مجمع خیرین سلامت کشور ، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ، رئیس بهزیستی کل کشور ، رئیس تامین اجتماعی ، معاون وزیر بهداشت و درمان و تعدادی از اعضای کمیسیون مجلس روز پنجشنبه هفته آینده وارد گیلان می شوند.
وی افزود : مسئولین حوزه سلامت و درمان کشور صبح پنجشنبه برای بررسی مسائل سلامت و درمان شهرستان وارد شهرستان لاهیجان خواهند شد و عصر پنجشنبه و جمعه مهمان شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر خواهند بود و به بررسی حوزه سلامت و درمان و نیازمندی های مورد نیاز این دو شهرستان خواهند پرداخت.











دیدگاهتان را بنویسید