به همت و تلاش گروه هنری تی تی آستانه اشرفیه یلدای متفاوت در خانه سالمندان مهر آئین آستانه اشرفیه برگزارشد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق، فرماندار آستانه اشرفیه که در آئین جشن یلدای خانه سالمندان حضور یافته بود طی سخنان کوتاه ضمن تقدیر از هنرمندانی که با حضور خود نشاط را به خانه سالمندان هدیه کردند برای یکایک سالمندان و حاضران آرزوی سلامتی و بهروزی از درگاه احدیت خواستار شد.
رحیم حیدری با بیان اینکه سالمندان با تجارب بسیارخود ، ثروت های عظیم جامعه ما هستند ، به اهمیت احترام به پدر و مادر و قدر دانی از آنان بر اساس آموزه های دینی تاکید کرد.
در این آئین اجرای نمایش سیاه بازی توسط امید کفشدار و اجرای موسیقی های متفاوت محلی و گیلکی باعث شور و نشاط مردان و زنان سالمند و خاطره ای خوش برای یلدای متفاوت در خانه سالمندان مهر آئین شده بود.
عکس : پارسا ذرعی ،






























دیدگاهتان را بنویسید