در حاشیه زیارت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ازحرم مطهر سلطان سید جلال الدین اشرف ( ع )، تجهیز استودیوی تلویزیونی و تملک مغازههای پاساژ برای توسعه فیزیکی حرم مطهر از وی درخواست شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، رئیس هیات امنای آستان مقدس حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف ضمن عرض خیرمقدم به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، گزارش مختصری از فعالیت های فرهنگی و عمرانی حرم مطهررا در سال های اخیر ارائه داد.
حسین داداشی با اشاره به پخش زنده برنامه های تلویزیونی از حرم مطهر در مناسبت های مختلف اظهار کرد : اکنون که حضرتعالی به نمایندگی از دولت تدبیر و امید در شهرستان حضور یافته اید انتظار داریم نسبت به ساخت و تجهیز استودیوی تلویزیونی برای پخش زنده برنامه های مناسبتی که بصورت زنده از حرم مطهر از شبکه های سراسری و بین المللی پخش می شود اهتمام داشته باشند
وی همچنین از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خواست تا توصیه نمایند ریاست جدید سازمان اوقاف و امور خیریه از این بقعه متبرکه دیدن و کمک ویژه ای به مرکز قطب مذهبی گیلان مبذول دارند
در این دیدار دکتر قربانی نماینده مردم آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر نیز با تاکید بر اینکه این شهرستان قطب گردشگری بویژه توریست مذهبی می باشد و در اغلب مناسبت ها و ایام تعطیل مملو از جمعیت است بره گسترش و توسعه حرم مطهر تاکید کرد.
گفتنی است دکتر سید عباس صالحی را که فرماندار و مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان همراهی می کردند پس از ورود به صحن حرم مطهر و نثار فاتحه برای مرحوم آیت الله امینیان و زیارت حرم مطهر از بخش حسینیه اعظم حرم مطهرنیز بازدید کرد.













دیدگاهتان را بنویسید