رئیس سازمان چای کشورگفت: جشنواره ملی گردشگری چای به منظور حفاظت از سطح باغ های موجود و صنعت چای کشور برگزار می شود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق به نقل از ایرنا ؛ حبیب جهانساز روزیکشنبه در نخستین جلسه هماهنگی برگزاری جشنواره ملی گردشگری چای اظهار داشت : جذب توریسم برای درآمدزایی چایکاران امری اجتناب ناپذیر است و بخش گردشگری چای باید بصورت منظم وهماهنگ و با در نظر گرفتن شرایط منطقه ای وملی برگزار شود.
وی متذکر شد: در مبحث چای علاوه بر بخش اقتصادی و اشتغال و تامین درآمد برای چایکاران باید به بخش زیست محیطی چای که منجر به حفاظت از منابع آب وخاک می شود نیز بطور ویژه توجه شود و حمایت از این صنعت فقط مربوط به امور چایکاران نبوده بلکه باید بصورت فرا منطقه ای دیده شود.
جهانساز خاطرنشان کرد :چای ایرانی به عنوان چای عاری از سموم شیمیایی در دنیا مطرح شده است ومی توان با برگزاری جلسات کارشناسی نقاط تنش زا این جشنواره را شناسایی و آن را بصورت سالانه و درسطح ملی برگزار کرد.
عبدالغفار شجاع مشاور رئیس سازمان برنامه وبودجه کشور نیز در این نشست گفت : متاسفانه ما برای محصولات خود از جمله ابریشم، برنج و چای جشن برداشت نمی گیریم در حالی که برگزاری چنین جشنواره هایی لازم است و اگر جشنواره چای سازماندهی و دبیرخانه تشکیل شود می توان آن را در فصل برداشت پایدار و بصورت سالانه برگزار کرد.
ذبیح نیکفر نماینده مردم شریف شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل نیز در این نشست خاطرنشان کرد: این جشنواره باید بتواند لاهیجان را به عنوان پایتخت چای ایران بشناساند و روز ملی چای داخلی در تقویم کشور ثبت شود.
طالع نماینده سازمان میراث فرهنگی ،صنایع دستی وگردشگری نیز عنوان کرد که جشنواره باید در طرح و چارچوبی خاص باشد و دستاوردهای اقتصادی این جشواره بیان شود و دبیرخانه دائمی و مردمی آن راه اندازی شود.
نخستین جلسه جشنواره گردشگری چای کشور با حضورجهانساز رییس سازمان چای کشور، شجاع مشاور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، نیکفر نماینده مردم شهرستانهای لاهیجان و سیاهکل در مجلس شورای اسلامی، مهندس کاظمی شهردارلاهیجان، طالع از میراث فرهنگی وگردشگری کشور، معاونین ستادی و اعضای صندوق حمایت ازتوسعه صنعت چای ، سندیکا و اتحادیه چایکاران در سالن جلسات سازمان چای کشور در لاهیجان برگزارشد.











دیدگاهتان را بنویسید