در چهل و هشتمین سالگرد بزرگداشت استاد دکتر محمد معین از سه چهره برگزیده هنری ، علمی و فرهنگی شهرستان آستانه اشرفیه تجلیل به عمل می آید .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، در آخرین نشست هماهنگی ستاد بزرگداشت دکتر معین که با حضور دکتر مهیندخت معین در سالن اجتماعات فرمانداری برگزارشد ابتدا کمیل شریفی دبیر برگزاری بزرگداشت دکتر معین درباره سخنران علمی مراسم و تعیین آن از سوی دانشگاه گیلان ، تهیه تندیس برای اهدا به برگزیدگان این مراسم ، اجرای موسیقی سنتی و دیگر جزئیات برنامه گزارشی را ارائه داد.
در ادامه مهندس محمد دانش شکیب شهردار آستانه اشرفیه در خصوص تمهیدات لازم شهرداری برای برگزاری مراسم و بهسازی و نور پردازی مکان به هنگام اجرای برنامه و دیوار نگاری با مضامین اشعار معین ، طراحی دکور مراسم و.. مطالبی بیان کرد.
فرماندار آستانه اشرفیه نیز در این نشست دکتر معین را جزء لاینفک هویت شهرستان آستانه اشرفیه برشمرد و گفت: در هر بروشوری که در شهرستان به چاپ می رسد اگر یک گوشه حضرت سلطان سید جلال الدین اشرف باشد در یک گوشه ی دیگر آن دکتر معین قرار دارد.
مهندس رحیم حیدری دغدغه مجموعه اعضای ستاد را غنای برنامه و باشکوه تر برگزار کردن بزرگداشت دکتر معین برشمرد و با اشاره به دغدغه خانواده دکتر معین در خصوص عدم اجرای موسیقی سنتی اظهارداشت: برگزاری مراسم دکتر معین ، نشان دهنده شأن و جایگاه این شهرستان برای ارج گذاری به چهره های ماندگار ادبی ایران زمین است
وی خاطر نشان کرد : : بزرگداشت استاد دکتر محمد معین در واقع تبیین یک الگوسازی مناسب و ایجاد سوال در نوجوان و جوان است که از خود بپرسد دکترمعین کیست و چرا برای آن بزرگداشت برگزار می شود ؟
گفتنی است در چهل و هشتمین بزرگداشت دکتر محمد معین قرار است وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی سخنران این مراسم باشد .
این مراسم در ۱۳ تیر روز پنجشنبه ساعت ۲۱ در آرامگاه دکتر محمد معین برگزار و گروه موسیقی سنتی فسانه به سرپرستی خودشناس و خوانندگی محمد صالح غلامی به اجرای قطعات عرفانی بپردازند.
تجلیل از محمد رضا جعفری ، کارگردان ، نویسنده و بازیگر تئاتر ، قاسم گل افشانی ( معین پژوه ) و سرکار خانم دکتر زوار موسوی نیاکی از دیگر برنامه های این مراسم است.
عکس : پارسا ذرعی

















دیدگاهتان را بنویسید