۴۰ در صد جمعیت شهر های آستانه و کیاشهر تحت پوشش تامین اجتماعی است | جلال شرق
×

۴۰ در صد جمعیت شهر های آستانه و کیاشهر تحت پوشش تامین اجتماعی است

  • کد نوشته: 52731
  • ۰۴ مرداد ۱۳۹۸
  • ۰
  • رئیس اداره تامین اجتماعی  آستانه اشرفیه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته  اعلام کرد : ۴۰ در صد جمعیت  شهرهای آستانه و کیاشهر تحت پوشش تامین اجتماعی هستند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، صادق پردل با تبریک سالروز اولین اقامه نماز جمعه کشور در ۵ مرداد سال ۵۸ […]

    ۴۰ در صد جمعیت شهر های آستانه و کیاشهر تحت پوشش تامین اجتماعی است
  • رئیس اداره تامین اجتماعی  آستانه اشرفیه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته  اعلام کرد : ۴۰ در صد جمعیت  شهرهای آستانه و کیاشهر تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، صادق پردل با تبریک سالروز اولین اقامه نماز جمعه کشور در ۵ مرداد سال ۵۸ و یاد خاطره آیت الله ضیائی وآیت الله  امینیان گفت: تامین اجتماعی آستانه و کیاشهر  ۴۳هزار ۶۷۳ نفررا تحت پوشش خود دارد که از این تعداد ۳۴هزار و ۹۵۷ نفر بیمه شدگان  و ۸هزار و ۷۱۶نفر مستمری بگیران اصلی و تبعی می باشند.

    وی تعداد مستمری بگیران از کار افتاده ، بازنشسته و پرونده های فوتی شهرستان آستانه اشرفیه را ۴ هزار و ۳۹۷نفر اصلی و تبعی  نام برد و  افزود :  کل جمعیت تحت پوشش بیمه تامین  اجتماعی آستانه و کیاشهرکه  از خدمات تامین اجتماعی بهره می برند حدود  ۵۵ هزار نفر می باشند  که شامل  گروه های صنفی ، صنعتی ، کارگاه های کوچک و بزرگ  و…  هستند  که در واقع محل حق تامین بیمه های پرداختی این شعبه  می باشند.

    پردل  درباره میزان پرداختی ماهانه به مستمری بگیران و بازنشستگان  این شهرستان اظهار داشت:   جهت پرداخت حقوق بازنشستگان  آستانه و بندر کیاشهر بالغ بر ۶ میلیارد تومان درهر ماه باید به حساب بانک رفاه تزریق کنیم که  علاوه بر پرداخت بلند مدت و مستمری ، باز نشستگی و از کار افتادگی  ؛ بخشی به تعهدات کوتاه مدت ما نیز بر می گردد  مثل دستمزد ایام بیماری ، پاداش ازدواج  ،  هزینه کفن و دفن ، پروتز و..  بسیاری از هزینه های دیگر که پرداخت می شود.

    رئیس اداره تامین اجتماعی  آستانه اشرفیه تاسیس کانون باز نشستگان تامین اجتماعی شهرستان را  از دستاوردهای چهار سال  اخیر خود برشمرد  که از آغاز تاسیس خود توانسته است فعالیت های خوبی را  انجام دهد  که از جمله اعزام بازنشستگان به عتبات عالیات ، بیمه های تکمیلی   و خدمات دیگر  نام برد.

    پردل به تاسیس  انجمن صنفی کارگران ساختمانی نیز اشاره کرد و گفت:   این انجمن بالغ بر ۲هزار کارگر ساختمانی را  تحت پوشش خود قرار داده است که قبلا این کارگران هیچگونه پوشش بیمه ای نداشتند و این عزیزان  با پرداخت ماهانه حدود ۱۲۰ هزار تومان از مزایای بیمه تامین اجتماعی برخوردار هستند.

    وی یاد آور شد :  آن دسته از کارگران ساختمانی  که  تحت پوشش هیچگونه بیمه ای نیستند  با معرفی ودریافت مدرک  فنی و حرفه ای و تحویل  آن به  انجمن صنفی کارگران ساختمانی  شهرستان از مزایای بیمه تامین اجتماعی بهره مند شوند.

    رئیس اداره تامین اجتماعی  با بیان اینکه  این شهرستان بهترین انجمن صنفی کارگران ساختمانی را در گیلان دارد   افزود : در انتخابات اخیر نیز یکی از اعضای کانون بازنشستگان  تامین اجتماعی ،  نایب رئیس  کانون بازنشستگان استان شد که این اتفاق خوب می تواند  برای بازنشستگان این شهرستان  مثمر ثمر باشد

    پردل به یکی از افدامات خوب و ارزنده اخیر این شهرستان  و احداث ساختمان  اداری و درمانگاه تامین اجتماعی  پرداخت و اظهار داشت : این ساختمان که آغاز کلنگ زنی تا مرحله بهره برداری  به دوسال و چند ماه رسیده است با صرف هزینه ای بالغ بر ۱۲ میلیارد تومان و با وسعت ۳۶۰۰ متر مربع  که شامل ۲طبقه اداری و ۲طبقه  درمانگاه  ساخته شده است که بزودی درمانگاه شهرستان طی دو ماه آینده  افتتاح وبا تجهیز کامل  به بهره برداری خواهد رسید.

    وی ادامه داد: این در مانگاه تامین اجتماعی شامل اورژانس ،  دندانپزشکی ، داروخانه  ، آزمایشگاه ، بخش اطفال ؛ بخش های مختلف تخصصی وداخلی و.. خواهد بود  که بیمه شدگان تامین اجتماعی  می توانند به طور رایگان از این درمانگاه خدمات بگیرند.

    پردل  از تلاش های فرماندار ؛ امام جمعه ، شهرداری ، روسای ادارات خدمات دهنده   و نماینده شهرستان و نایب رئیس کمیسیون بهداشت که در ساخت و تکمیل و تجهیز این درمانگاه از هیچ خدمتی دریغ نکرده اند  تقدیر و تشکر کرد. .

    رئیس اداره تامین اجتماعی آستانه اشرفیه  در خصوص بخشندگی جرائم دیر کرد  کارفرمایان افزود : اگر کارفرمایان به تامین اجتماعی بدهکار هستند فرصت دارند تا ۱۳ شهریور  به شعبه تامین اجتماعی این شهرستان  مراجعه و بدهی خود را قسط بندی کنند تا جرائم  آنان نیز بخشیده شود.

    وی با بیان اینکه با ۲۵ پرسنل  اداری  توانسته ایم خدماتی را در حد توان خود  به مردم ارائه دهیم گفت: اعتقاد داریم که لیاقت و شأن مردم ما بالاتر از آن است که ما به آنان خدمت  ارائه می دهیم

     

    رئیس اداره تامین اجتماعی آستانه اشرفیه  پایان  سخن خود را با این دو بیت شعر  در باره حضرت مهدی  ( عج )  به پایان برد:

    طاقتم طاق شد و از تو نیامد خبری/ جگرم آب شد و از تو نیامد خبری.

    عاشقانی که مدام از فرجت می گفتند/ عکسشان قاب شد و از تو نیامد خبری.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *