تلاش پلیس در ایام محرم تامین امنیت و آرامش عزاداران حسینی است | جلال شرق
×

تلاش پلیس در ایام محرم تامین امنیت و آرامش عزاداران حسینی است

  • کد نوشته: 54069
  • ۱۰ شهریور ۱۳۹۸
  • ۰
  • فرمانده انتظامی شهرستان آستانه اشرفیه اعلام کرد:  پلیس برای تامین امنیت عزاداران و سوگواران در ایام محرم به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی آمادگی کامل دارد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، سرهنگ روشن قلب  ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم اظهار کرد: تمهیدات لازم برای حرکت هیئت‌های مذهبی در تاسوعا و عاشورای […]

    تلاش پلیس در  ایام محرم تامین امنیت و آرامش عزاداران حسینی است
  • فرمانده انتظامی شهرستان آستانه اشرفیه اعلام کرد:  پلیس برای تامین امنیت عزاداران و سوگواران در ایام محرم به ویژه تاسوعا و عاشورای حسینی آمادگی کامل دارد.
    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، سرهنگ روشن قلب  ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم اظهار کرد: تمهیدات لازم برای حرکت هیئت‌های مذهبی در تاسوعا و عاشورای حسینی در محل‌های عزاداری اتخاذ تا مراسمات سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام هر چه باشکوه تر در سایه نظم و آرامش برگزار شود.
    این مقام انتظامی بیان داشت :همکاری مردم با نیروی انتظامی می‌تواند در برقراری نظم و امنیت کمک شایانی نماید و از شهروندان خواست در صورت رویت کوچکترین موارد امنیتی و مشکوک در اسرع وقت به مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.
    فرمانده انتظامی شهرستان ادامه داد: تلاش پلیس در این ایام تامین امنیت و آرامش عزاداران حسینی در ماه محرم به ویژه روزها و شب‌های تاسوعا و عاشوراست و از شهروندانی که قصد نصب داربست را دارند خواست تا حتماً از مبادی زیربط نسبت به اخذ مجوز اقدام و به عدم ایجاد سد معبر و رعایت حال شهروندان در عبور و مرور توجه داشته باشند .


    سرهنگ روشن قلب تاکید کرد: شهروندان با توجه به شرکت در مراسم عزاداری در جهت پیشگیری از سرقت منزل و خودرو حتما نکات امنیتی و حفاظتی را رعایت کنند.و از رها کردن موتور سیکلت و دوچرخه خود جدا پرهیز کنند
    وی گفت مأموران انتظامی و راهنمایی و رانندگی با تلاش بی‌وقفه کوشش خواهند کرد با برقراری نظم و امنیت و سهولت در تردد خودروها؛ برشکوه و عظمت مراسم عزاداری در سطح شهرستان بیافزایند لذا از مسئولان هیئت های عزاداری و شهروندان محترم درخواست می شود علاوه بر عدم ایجاد سد معبر و ترافیک با ماموران انتظامی و راهنمایی و رانندگی در این ایام همکاری صمیمانه داشته باشد .
    این مقام مسئول با تاکید بر عدم استفاده هیئت‌های مذهبی از سیستم های صوتی غیرمتعارف از مسئولان هیئت های عزاداری خواسته همچون سال‌های گذشته خواهشمندیم با رعایت حقوق شهروندی و عدم ایجاد مزاحمت های صوتی برای شهروندان مراسمات خود را نیز در موعد مقرر به پایان برسانند .
    روشن قلب از روسای هیات های مذهبی خواست از به کارگیری و استفاده از موسیقی های خارج از شأن اهل بیت علیهم‌السلام در عزاداری‌ها خودداری کنند و عملا استفاده از الات موسیقی شان عزاداری های ناب را سخیف می کند .و همه باید هوشیار باشیم
    وی خاطر نشان کرد:پلیس با هرگونه رفتار و پوشش های نامناسب و نابهنجار در مراسمات عزاداری برخورد می کند.
    وی محرم را ماه تحصیل ؛عاشورا را کلاس درس و حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام را معلم این کلاس دانست و افزود :هرکس در این کلاس درس حریت و آزادگی؛ایمان ؛ ولایت و خداشناسی فراگیرد در دنیا و آخرت سعادتمند می‌شود.


    سرهنگ روشن قلب با تأکید بر اینکه طبق فتوای مراجع عظام قمه زنی در نظام جمهوری اسلامی ایران ممنوع است و انجام آن نوعی تخطی از قوانین و مقررات اجتماعی کشور است عنوان کرد :شایسته است مسئولان و خادمان هیئت ها و دسته های عزاداری به منظور صیانت از حقیقت نهضت عظیم کربلا از انجام اعمال خرافی و دور از شأن اسلام که موجب وهن دین و مظهر بی نظمی و ناهنجاری اجتماعی است ممانعت کنند .
    فرمانده انتظامی شهرستان با تاکید بر اینکه پلیس از انجام هرگونه رفتار توام با خرافه پرستی و بدعت گذاری جلوگیری خواهد کرد بیان داشت افرادی که بخواهند با اعمال و اقدامات نامناسب و به دور از شأن ای همچون قمه زنی عزاداری برای امام حسین علیه السلام را زیر سوال ببرند به شدت برخورد خواهیم کرد.
    در پایان این مقام انتظامی تصریح کرد در ماه محرم الحرام و برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری سید و سالار شهیدان با کاروان عاشقان دل سوخته همگام و همنوا می‌شویم و با کمال افتخار در راستای تامین نظم و امنیت و خدمتگزاری به مردم قدرشناس و ولایی شهرستان آستانه اشرفیه انجام وظیفه خواهیم کرد.‌

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *