امام جمعه آستانه اشرفیه پس از دیدار رئیس اداره اوقاف وجمعی از هیئت امنای بقاع شهرستان با وی گفت: عملکرد نامناسب و عدم شفاف سازی انگیزه وقف را از بین برده است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، حجت الاسلام احمد طیبی با بیان اینکه فرهنگ وقف به دلیل اینکه عالمان این شهر خود واقف بودند در آستانه اشرفیه ساری و جاری است اظهارکرد : ذهنیت های که به واسطه عملکرد نامناسب مسئولین یا به واسطه تخریب های ایجاد شده و تبلیغات سوئی که انجام شده است باعث شده که بعضی ها آن انگیزه لازم را برای وقف کردن نداشته باشند.
وی از ادارات اوقاف و متولیان امور وقف درخواست کرد که با شفاف سازی در باره عملکرد اوقاف و خیرات و مبراتی که انجام می شود به سمع مردم رسانده شود.
امام جمعه آستانه اشرفیه در خصوص مشکلات هیئت امنای بقاع متبرکه در روستاها افزود : بعضی از هیئت های امنا به ویژه در بقاع متبرکه کارهای عمرانی را انجام می دهند و برخی از قوانین دست و پاگیر اوقاف برای آنها مشکلاتی در خصوص فروش قبوض و یا قبوروهزینه کردش یک سری محدودیت هایی را ایجادکرده است وتقاضای آن ها و ما این است که اوقاف در این خصوص تسهیل کند و یک مقدار اختیارات هیئت امنا را بیشتر تا بتوانند کارهای خود را با سهولت بیشتری انجام دهند.
حجت الاسلام طیبی درباره میزان موقوفات مسجد جامع و حوزه های علمیه این شهرستان که متولی آن امام جمعه است گفت: کمیته ای در این بلره تشکیل شده و در حال بررسی است تا موقوفات حوزه علمیه و مسجد جامع مشخص شود که بخشی از موقوفات ؛ پرونده سازی ، خلاصه برداری و فهرست برداری شده است.
وی در پایان وقف را یک میراث ماندگار توصیف کرد و از همه کسانی که موقوفاتی را درتملک دارند درخواست کرد که خود را مدیون وقف نکنند














دیدگاهتان را بنویسید