امام جمعه کیاشهر در سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: تبلیغات اسلامی ، رسالتش تعمیق و گسترش فرهنگ اسلام ناب محمدی است
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ؛ حجت الاسلام نصرت امیدی که در همایش نماز شهرستان آستانه اشرفیه و در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سخن می گفت، با اشاره به توصیه های قرآن کریم به مسایل معنوی و اخروی اظهارکرد: ازنظر قرآن کریم دین فقط به مسائل معنوی و اخروی مربوط نمی شود زیرا حضور حضرت یوسف در خزانه داری مصر ، اعتراض مردم به حضرت شعیب در منع آزادی آنها در تصرف مال ، به دنبال بودن انبیا در تامین مسکن مردم که در قرآن از آنان یاد شده است نشان می دهد که همه جوانب زندگی بشر مدنظر قرآن بوده است.
وی به معیارهای یک مسئول در نظام اسلامی اشاره کرد و ایمان، تقوا ، علم ، سابقه ، توانایی در حفظ بیت المال، امانتداری و همدلی و تلاش را از مولفه های آن برشمرد.
حجت الاسلام امیدی با بیان اینکه در سیاست الهی نزاع وجود ندارد ضمن تاکید بر حفظ وحدت جامعه اظهار کرد : در سیاست دینی هدف از به دست آوردن قدرت ، اقامه نماز ، زکات و امر به معروف و نهی از منکر است
وی در پایان خواستار توجه رهبران دینی به مسائل مادی و رفاهی مردم شد و توصیه کرد که در این راه باید برای اجرای عدالت تلاش های زیادی کنند.

















دیدگاهتان را بنویسید