رئیس شورای اسلام بندر کیاشهر
شهرمان از عمران عقب افتاد و خودمان مقصریم
من تمام تلاش خودم را خواهم کرد تا مردم بسیارخوب کیاشهررا خوشحال کنم
شهردار بندر کیاشهر در نشست شورای اسلامی شهر کیاشهر که در سالن اجتماعات شهرداری این بخش عصر امروز برگزارشد گفت: مردم کیاشهر تا دهم مرداد مشکلات خود را برای بازنگری طرح جامع تفصیلی شهر به شهرداری انتقال دهند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، در این نشست رئیس شورای اسلامی کیاشهر با بیان اینکه شهردار ما بی ترمز شدند و پروژه ها را آغاز کردند گفت: امروز شهردار بیش از ۱۵پیشنهاد برای اجرا به شورا ارایه دادند که امیدوارم اعضای شورا برای پیشرفت و توسعه شهر پیشنهادها را بررسی و مصوب کنند.
علی قهرمانی با تاکید بر این نکته که شهرمان عقب افتاد و خودمان مقصریم تصریح کرد: ما می توانیم با کمک شهردار شهری آباد و سیما منظر داشته باشیم.
وی با طرح سوال از شهرداری در خصوص پرداخت ۸۰۰ میلیونی حقوق به کارمندان و با بیان اینکه آقای سلیمانی فقط با ۲۱ میلیون تومان شهرداری را تحویل گرفتند خواستار توضیح شهردار از منابع تامین شده برای پرداخت حقوق شد.
حاتم پورباقری با اشاره به اجرای پروژه ها از سوی شهردار اظهار کرد: پروژه های زیادی در دست اجرا است و ازشهردار درخواست دارم که از پیمانکاران محلی استفاده کند تا منافع شهر به پیمانکاران محلی برگردد
وی با اشاره به مصوبه دو سال پیش شورا مبنی بر انتقال چهارشنبه بازار از شهردار درخواست کرد که با فراهم ساختن زیر ساخت ها چهارشنبه بازار این شهر را ساماندهی کند.
محمد شاخصی دیگر عضو شورا نیز به موضوعات هفته گذشته خود پرداخت و درباره اجراو رسیدگی به طرح جامع شهر ، بازار آدینه و بازار چهارشنبه ، پارک جنگلی و سالم سازی طرح دریا و آسفالت نکاتی را یاد آور شد
میثم سلسله نیز طی سخنانی کوتاه گفت: دستور کار جلسه با موارد پیشنهادی شهردار از لحاط فنی وعمرانی بسیار زیاد است که جا دارد به این نامه رسیدگی شود
طاهره اجتماعی ، نیز با اشاره به ۵مرداد اقامه اولین نماز جمعه به امامت طالقانی گفت: آیت الله طالقانی که به ابوذر زمان و مفسر قرآن معروف بود پیوسته بر اخلاق مداری تاکید داشت و این الگو باید سرلوحه کار و زندگی همه ما قرار گیرد
شهردار بندر کیاشهر نیز در خصوص اقدامات انجام گرفته در نصب روشنایی ها و برج نور در پل چوبی و میدان شهر اظهار امیدواری کرد که با تعامل اداره برق کیاشهر این دو برج نور روشن شود
عبدالرضا سلیمانی با بیان اینکه کیاشهر متعلق به همه ایرانیان است و فقط متعلق به شهروندان کیاشهری نیست اظهار کرد : همان طوری که بوجاق کیاشهر یک پارک ملی در ایران و دنیاست بنابراین باید در توسعه کیاشهر پ، فراتر از یک شهرو شهرستان اقدام کرد.
شهردار کیاشهر ضمن اشاره به جمع اوری آب های سطحی وهماهنگی های انجام شده اذعان کرد : کیاشهر از لحاظ سیما منظر بسیار نامطلوب است و کمبود فضای سبز ، انباشت زباله و عدم ساماندهی زباله به این شهر در بخش سیما منظر ، چهره نامطلوبی را به گردشگر القا می کند.
وی از مردم کیاشهر درخواست کرد تا دهم مرداد ؛ مشکلات خود را به شهرداری کیاشهر انتقال دهند تا در بازنگری طرح تفصیلی این شهر کمک شود و مشکلات مردم حل شود
سلیمانی در پاسخ به سوال رئیس شورای اسلامی شهر کیاشهر گفت: زمانی که من شهرداری را تحویل گرفتیم ۲۱ میلیون در حساب جاری شهرداری بود.
وی با بیان اینکه مبلغ ۴۴۰میلیون مربوط به قیر شهرستان و ۲۷۰ میلیون وام از ۵۰۰ میلیون تومان دریافتی در سال ۹۶ برای طرح سالم سازی دریا در دو حساب جداگانه بوده است تصریح کرد : در پرداخت حقوق به کارمندان از این منابع یک ریال هم استفاده نشده است .
شهردار کیاشهر ادامه داد: طی هماهنگی های انجام شده برای پرداخت مطالبات پیمانکاران مقررشد در آمدهای شهرداری درنیمه اول هر ماه اختصاص یابد و نیمه دوم نیز برای حقوق کارکنان شهرداری که جوانانی توانمندهستند و در چشمانشان برق خدمت وتلاش موج می زند برای آنان اختصاص دهیم
شهردار کیاشهر در پاسخ به سوال یکی از اعضای شورای شهر مبنی بر به کارگیری پیمانکاران محلی گفت: ما معتقدیم پیمانکارانی که در سرما و گرماوبا دارایی و نداری ، با شهرداری همراه بودند و به شهرداری کمک کردند در وهله نخست از آنان بهره بگیریم .
وی از اجرای آسفالت در اواخر هفته آینده در کیاشهر خبرداد و گفت: در صد فراهم کردن مصالح و دپوکردن شن برای زیر ساخت های لبازم در کیاشهر هستیم
شهرد ار کیاشهر در خصوص روشنایی پارک جنگلی اظهار امیدواری کرد با طرحی که در دست اقدام داریم در آینده نه چندان دور در این زمینه نیز اقداماتی انجام خواهدشد
در ادامه این جلسه نامه های پیشنهادی شهرداری برای مصوب در دستور کار شورای اسلامی شهر قرار گرفت و درباره
انتقال امتیاز یک دستگاه تاکسی از رشت به کیاشهر با حضور مدیر تعاونی تاکسیرانی را کیاشهر و متقاضی مورد بررسی قرار گرفت و مقررشد که در نشست شورای اسلامی شهر با در نظر گرفتن دیگر متقاضیان مطرح شده که تصمیم لازم گرفته شود.
در این نشست در باره اختصاص جایگاه پسماند و انتقال زباله به مدت دو ماه از ۸ روستا ی کیاشهر برای دفن و دریافت هزینه از دهیاران از دیگر موضوعاتی بود که مطرح شد که یکی از اعضای شورا اظهار کرد : این دستور و انتقال زباله در کارگروه پسماند شهرستان و در بند ۶ مصوبشده است با اینکه همه اعضای شورا مخالفت خود را اعلام ولی در تطبیق مصوبه شورا رد و کارگروه آن را تبدیل به قانون کرد
کمبود نیروی خدماتی برای رفت و روب جاده های مسیر تا امیر کیاسر و به کارگیری ۷ نیرو رفتگر به صورت حجمی در قالب شرکتی ، جدول گذاری و ایجاد میدان در سه راهه سالکده و تعریض به طول ۴۵۰متر،جدول گذاری داخل پارک جنگلی به طول ۲۴۰۰متر،فرش موزاییک و لکه گیری ۳۰۰متر خیابان های سطح شهر،جمع آوری و اصلاح جدول گذاری خیابان فلسطین شمالی به طول ۱۰۴۲متر و فرش موزاییک ۳۲۰۰متر مربع،اجرای موزاییک گذاری ابتدای ورودی شهرک قدس به طول۱۶۵۰۰مترمربع و جدول گذاری طرح سالم سازی ۲۱۰۰متر، جدا سازی پیاده رو نهالستان به طول ۵۵۴ و عرض۴۰ و ارتفاع ۸۰سانتی متر از دیگر موضوعاتی بود که در دستور کار شورا قرار گرفت.
شهردار بندر کیاشهر در پایان این نشست اظهار کرد که تمام تلاش خودرا به کار خواهد بست تا مردم کیاشهر را که بسیار مردم خوب و قدر شناس هستند خوشحال کند

















دیدگاهتان را بنویسید