رییس مرکز فنی حرفه ای شهید خوش سیرت آستانه اشرفیه در حاشیه برگزاری آزمون عکاسی دیجیتال در این شهرستان اعلام کرد : در سال جاری تا کنون بیش از ۴۰ دوره آموزشی و با حضور بیش از ۵۰۰ نفر متقاضی در این شهرستان برگزارشده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، مجید تمیزکار که برای بازدید از شرایط آزمون عکاسی دیجیتال در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آستانه اشرفیه حضور یافته بود در گفتگو با جلال شرق با بیان اینکه آزمون دوره آموزشی عکاسی دیجیتال طی انعقاد قرارداد شورای اسلامی شهر آستانه اشرفیه و مرکز فنی حرفه ای شهید خوش سیرت درحال برگزاری است گفت: این دوره در تابستان ۹۹ به صورت عملی و تئوری و با حضور اصحاب رسانه و جمعی از مدیران روابط عمومی ادارات برگزارشد که امروز آزمون آن در حال برگزاری است.
وی افزود : دراین دوره عکاسی دیجیتال ۲۷ نفر شرکت کردند که امروز با رعایت پروتکل های بهداشتی و وفواصل اجتماعی در سالن بزرگ ارشاد اسلامی این شهر برگزارشد.
این مقام مسؤ.ول افزود : در سال جاری از سوی مرکز فنی حرفه ای آستانه اشرفیه بالغ بر ۴۰ دوره آموزشی در بخش های دولتی و آزاد و با حضوربیش از ۵۰۰ نفر از متقاضیان در بخش های کشاورزی ، فنی و خدماتی برگزارشده است














دیدگاهتان را بنویسید