تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مردم شهرستان آستانه اشرفیه کمبود خلا نماینده را احساس نکنند | جلال شرق
×

تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مردم شهرستان آستانه اشرفیه کمبود خلا نماینده را احساس نکنند

  • کد نوشته: 64188
  • ۱۶ دی ۱۳۹۹
  • ۰
  • نماینده معین شهرهای آستانه و کیاشهر در نشست با فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان آستانه اشرفیه که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهر برگزارشد  گفت:  تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مردم شهرستان کمبود خلا نماینده را احساس نکنند به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، دکتر فرخی با اشاره به شخصیت  […]

    تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مردم شهرستان  آستانه اشرفیه کمبود خلا نماینده را احساس نکنند
  • نماینده معین شهرهای آستانه و کیاشهر در نشست با فرماندار و جمعی از مسئولین شهرستان آستانه اشرفیه که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهر برگزارشد  گفت:  تمام تلاش خود را خواهم کرد تا مردم شهرستان کمبود خلا نماینده را احساس نکنند

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، دکتر فرخی با اشاره به شخصیت  اخلاق محوری سردار سلیمانی  و گرامی داشت یاد و خاطره آن شهید ، به  موضوعات کلان شهرستان پرداخت  و با توجه به ضرورت اتمام پل کابلی گفت:  با رایزنی هایی که با رییس سازمان بودجه انجام گرفت مبلغ ۵ میلیارد تومان برای پیمانکار واریز شد که در صورت اتمام تا ۲۲ بهمن و به احتمال قوی تا پایان دولت  به اتمام خواهد رسید.

    اتمام چهاربانده کردن  جاده کیاشهر به آستانه اشرفیه  از دیگر موضوعاتی بود که نماینده معین شهرهای آستانه و کیاشهر به آن  اشاره کرد  و در خصوص  اختصاص ۴۲ کیلومتر کابل خود نگه دار و تقویت برق شهرک صنعتی نقره ده گفت: برق آستانه اشرفیه ، یکی از شبکه های فرسوده  برق استان ودارای مشکلات فراوانی است و در این خصوص تمهیداتی انجام گرفت که اداره برق شهرستان در حال تعویض سیم های فرسوده از طریق کابل های خود نگه دار است.

    نماینده معین  شهرهای آستانه اشرفیه  ادامه داد: برای تقویت برق شهرک صنعتی  مقررشد  که هزینه  کابل خود نگه دار برق صنعتی  این شهرک به طور مساوی  از سوی وزارتخانه ، استانداری و شهرک صنعتی  تامین وپرداخت شود.

    تجهیز بیمارستان تامین اجتماعی آستانه اشرفیه  و افتتاح آن در ۲۲ بهمن و دریافت مجوز بیمارستان درمان بستر یا بیمارستان محلی در کیاشهر  و هم چنین مقوله اسکله مسافری و گردشگری کیاشهر  از دیگر مواردی بود که فرخی به آن ها اشاره کرد و از اقدامات انجام شده  گزارشی را ارایه داد.

    در ادامه نماینده معین شهرستان آستانه اشرفیه   به همراه فرماندار  و مدیر شهرک های صنعتی استان گیلان  و بخشداران مرکزی و کیاشهر از شهرک صنعتی نقره ده و دیگر مکان ها بازدید و مشکلات  حوزه عمرانی این شهرستان را از نزدیک و به صورت میدانی بازدید و گزارش های لازم به ایشان جهت رفع موانع ارایه شد.

     

     

     

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *