حفظ سلامت دانش آموزان، کادر آموزشی و خانواده‌ها ؛ اولویت ماست. | جلال شرق
×

حفظ سلامت دانش آموزان، کادر آموزشی و خانواده‌ها ؛ اولویت ماست.

  • کد نوشته: 66971
  • ۲۲ شهریور ۱۴۰۰
  • ۰
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان با اشاره به پیک پنجم کرونا دلتا و آماده سازی فضای مدارس برای بازگشایی حضوری گفت: حفظ سلامت دانش آموزان، کادر آموزشی و خانواده‌ها در اولویت هستند.  به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، دکتر حمیدرضایی لاکسار با اشاره به واکسیناسیون معلمان و کادر آموزشی تا […]

    حفظ سلامت دانش آموزان، کادر آموزشی و خانواده‌ها ؛ اولویت ماست.
  • فرماندار آستانه‌اشرفیه در نشست شورای آموزش و پرورش این شهرستان با اشاره به پیک پنجم کرونا دلتا و آماده سازی فضای مدارس برای بازگشایی حضوری گفت: حفظ سلامت دانش آموزان، کادر آموزشی و خانواده‌ها در اولویت هستند.

     به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، دکتر حمیدرضایی لاکسار با اشاره به واکسیناسیون معلمان و کادر آموزشی تا پایان شهریور اظهار کرد : تمام تلاش مسئولین و مقامات کشوری بر این پایه استوار است که آموزش به صورت حضور باشد ولی ما گرفتار پیک پنجم دلتا کرونا هستیم و با توجه به سویه‌های دیگر باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی مراقبت کنیم تا گرفتار ویروس‌های جهش‌یافته کرونا نشویم .

    رئیس شورای آموزش و پرورش آستانه‌اشرفیه با اشاره به اجرای تصمیم‌گیری و تصمیم سازی مبنی بر حضور دانش آموزان در کلاس درس به ضرورت واکسیناسیون و ایجاد آرامش روحی و روانی برای خانواده گفت: آماده سازی فضای مدرسه و فراهم کردن تجهیزات و امکانات موردنیاز برای آموزش حضور یک امر ضروری است و باید تمام دستگاه‌ها به کمک آموزش و پرورش بیایند .

    رضایی به مزایای آموزش حضوری پرداخت و استفاده از کیفیت آموزشی و برنامه‌های جانبی ؛ ایجاد و یادگیری روابط اجتماعی را از مؤلفه‌های کلاس‌های حضوری نام برد که در آموزش مجازی چنین فضایی برای دانش آموزان نیست

    در این نشست مدیر آموزش و پرورش شهر آستانه‌اشرفیه بابیان اینکه به دلیل کرونا امتحانات شهریورماه دیر شروع‌شده است و تا پایان شهریور ادامه دارد افزود: کار واکسیناسیون فرهنگیان این شهر رو به اتمام است و از کادر پزشکی و شبکه بهداشت در خصوص همکاری تقدیر و تشکر دارم .

    محمدرضا سیرتی به توزیع کتاب‌های درسی مقطع ابتدایی و متوسطه اول اشاره کرد و با اذعان به اینکه هنوز کتاب‌های مقطع دوم متوسطه به صورت کامل به این شهرستان ارسال نشده است گفت: یکی از مشکلات ما در سال جاری، تهیه گوشی‌های هوشمند برای دانش آموزان بی‌بضاعت است که سال گذشته فقط توانستیم بیش از ۱۰۰ گوشی با حمایت خیرین تهیه و فراهم کنیم .

    دبیر شورای آموزش و پرورش آستانه اشرفیه درباره جهش دو برابری دانش آموزان این شهرستان در رتبه‌های زیر هزار، آن را نشان تلاش‌های ستاد آموز شو پرورش، معلمان و دانش آموزان دانست که در شرایط سخت دوران کرونایی و با استفاده از آموزش فضای مجازی به این موفقیت دست یافتند

    در این نشست دستور جلسه آموزش و پرورش با هفت مورد درباره پروژه مهر، ساماندهی و سازمان‌دهی نیروی انسانی، بررسی وضعیت دبستان بلااستفاده دکتر حشمت کورکاء و پوشاک دانش آموزان از سوی کارشناسان مربوط گزارشی ارائه شد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *