بازدید دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران از بندر کیاشهر+ تصاویر | جلال شرق
×

بازدید دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران از بندر کیاشهر+ تصاویر

  • کد نوشته: 67637
  • ۲۲ مهر ۱۴۰۰
  • ۰
  • دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران عصر امروز به اتفاق هئیت همراه و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از شهر بندرکیاشهر بازدید کرد به گزارش پایگاه خبری جلال شرق ،در این بازدید مرتضی عاطفی شهردار بندرکیاشهر ضمن اشاره به ظرفیت های و پتانسیل های بندر کیاشهر اظهارکرد:  بندرکیاشهر در بخش های  گردشگری و صنعت […]

    بازدید دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران از بندر کیاشهر+ تصاویر
  • دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران عصر امروز به اتفاق هئیت همراه و جمعی از مسئولین استانی و شهرستانی از شهر بندرکیاشهر بازدید کرد

    به گزارش پایگاه خبری جلال شرق ،در این بازدید مرتضی عاطفی شهردار بندرکیاشهر ضمن اشاره به ظرفیت های و پتانسیل های بندر کیاشهر اظهارکرد:  بندرکیاشهر در بخش های  گردشگری و صنعت توریسم  دارای ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری است

    دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران به اتفاق هئیت همراه با حضور از اداره امور ماهیان خاویار از بخش های این اداره بازدید کرد .

    عاطفی با توجه به بازدید حجت‌الله ایوبی  از پارک موزه شیلات کیاشهر  و با بیان اینکه قدمت پارک موزه شیلات کیاشهر  به یش از ۱۵۰ سال می رسد  افزود : پارک موزه شیلات از مکان های بسیار زیبا با ساختمان های بناشده بسیار با ارزش و از گنجینه های میراث فرهنگی شیلات گیلان و کشور است .

    وی با اشاره به جاذبه های دیدنی پارک موزه با داشتن فضایی مفرح در جذب توریسم و گردشگر اظهار کرد: ساختمان اداری ، ساختمان کارگران و مهمانان ، محل تخیله ماهیان صید شده ، سردخانه ماهیان خاویاری ، مکان تخلیه ماهیان خاویاری و کنسرو کردن آن ، آلات و ادوات صید و صیادی ، موتورخانه برق دیزلی و…. برای رونق اقتصادی بندر کیاشهر بسیار مناسب می باشد.

    اسکله‌ی بندرکیاشهر واقع در شمال‌غربی کیاشهر دومین مکان مورد بازدید دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو و هئیت همراه بود که از خواسته بحق مردم بندرکیاشهر از مسئولین خارج کردن اسکله بندر کیاشهر از گردشگری با توجه به سواحل ۳۷ کیلومتری  است  .

    گفتنی است اداره‌ی تولید ماهیان خاویاری (صیدگاه شهدای ارژن)، بندر ماهی‌گیری و واحد حفاظت منابع آبزیان نیز در همین اسکله قرار دارد. سفیدرود در غرب این اسکله قرار دارد و در همین‌جا به دریای خزر می‌ریزد. گفته می‌شود قدیمی‌ترین ایستگاه شیلات استان گیلان نیز در همین مکان راه‌اندازی شده بود و در این مکان ماهیان خاویاری زیادی صید می‌شود.

    مطابق تصمیم دولت در سال ۱۳۹۴ کاربری این اسکله از “بار و مسافر” به “مسافر” تغییر یافت و نیز با توجه به نیاز سازمان شیلات ایران به اسکله بندر صیادی کیاشهر که محل تردد قایق های یگان حفاظت منابع و پهلو گیری شناورهای صیادی کیلکا می باشد و هم چنین، استقرار سایت پشتیبانی ققس های دریایی و بهره مندی از آن برای فعالیت مربوط به مولدین ماهیان خاویاری، وزارت جهاد کشاورزی درخواست تغییر کاربری اسکله مذکور از “مسافر” به “صیادی” را ارائه کرده است.

    سومین و چهارمین مکان مورد بازدید دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو در ایران و هئیت همراه پل چوبی و پارک ملی بوجاق بندرکیاشهر بود.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *