ایجاد نشاط اجتماعی با برگزاری جشنواره های ورزشی و بومی محلی محقق می شود | جلال شرق
×

ایجاد نشاط اجتماعی با برگزاری جشنواره های ورزشی و بومی محلی محقق می شود

  • کد نوشته: 67902
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۰
  • ۰
  • رئیس اداره ورزش و جوانان آستانه اشرفیه عصر روز گذشته در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه گفت: ایجاد نشاط اجتماعی با برگزاری جشنواره های ورزشی و بومی محلی محقق می شود. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، فاطمه قاسمی ضمن تشریح اهم فعالیت های انجام شده در هفته تربیت بدنی در شهرهای […]

    ایجاد نشاط اجتماعی با برگزاری جشنواره های ورزشی و بومی محلی محقق می شود
  • رئیس اداره ورزش و جوانان آستانه اشرفیه عصر روز گذشته در دیدار با جمعی از اصحاب رسانه گفت: ایجاد نشاط اجتماعی با برگزاری جشنواره های ورزشی و بومی محلی محقق می شود.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، فاطمه قاسمی ضمن تشریح اهم فعالیت های انجام شده در هفته تربیت بدنی در شهرهای آستانه اشرفیه و بندر کیاشهر  به نقش ورزش همگانی  و قهرمانی در ایجاد نشاط اجتماعی  پرداخت و اظهار کرد : یکی از راه های توسعه ایران   آماده شدن زیر ساخت های ورزشی  برای پرداختن جوانان و نوجوانان  به مقوله ورزش است.

    وی با برشمردن استعدادهای بالقوه  در بخش های مختلف ورزشی از جمله کشتی ، وزنه برداری ، رزمی  ، فوتبال  و دیگر رشته های ورزشی افزود:  ایجاد پارک های ورزشی با امکانات حداقلی در روستاها با کمک دهیاری ها ، شناسایی استعداد های ورزشی در سطح شهرستان  و هدایت آنان به مربیان کار آزموده  و پیگیری  نیازمندی های زیر ساختی از جمله راه اندازی  مینی چمن های  فوتبال روستایی  ، تجهیز سالن های ورزشی ، برگزاری جشنواره های ورزشی و بومی محلی بعد از کرونا  و حمایت از تیم های ورزشی شهرستانی که در سطح استان حضور دارند از برنامه های این اداره است.

    این قهرمان و مربی تیم ملی کاراته ایران  با اذعان به حضور سارا بهمنیار به عنوان اولین بانوی المپیکی گیلان   و حضور دوباره آن در اردوی تیم ملی برای مسابقات جهانی افزود : حمایت  از قهرمانان  این شهرستان نیازمند توجه مسئولین  و دیگر دست اندرکاران بخش ورزش استانی است  تا ما با کاهش علاقه مندان به ورزش مواجه نشویم و با اهرم های تشویق قهرمانان فعلی ، قهرمانان دیگری را از این استان و شهرستان در سطح ملی و المپیک مطرح کنیم تا افتخار ما گیلانی ها و ایرانی ها شوند.

    در ادامه اصحاب رسانه به ارایه دیدگاه های مختلف خود پرداختند  و چالش های فرا روی  رویدادهای ورزشی با توجه به گسترگی رشته ها و ظرفیت های شهرستان در بخش های مختلف ورزشی   بیان کردند.

    در پایان به رسم یادبود و به پاس قدر دانی از تلاش های اصحاب رسانه که در انعکاس رویدادهای ورزشی این شهرستان نقش داشتند لوح تقدیری اهدا شد

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *