اعضای شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه با ریاست و پرسنل کتابخانه عمومی اهل‌بیت(ع) آستانه‌اشرفیه دیدار کردند | جلال شرق
×

اعضای شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه با ریاست و پرسنل کتابخانه عمومی اهل‌بیت(ع) آستانه‌اشرفیه دیدار کردند

  • کد نوشته: 68092
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۰
  • ۰
  • رئیس شورای شهر آستانه اشرفیه به اتفاق اعضای شورا به مناسبت بزرگداشت روز کتاب ، کتابخوانی وکتابدار از کتابخانه ی عمومی شهر آستانه اشرفیه بازدید و این روز را به کتابداران تبریک گفتند . به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق ،رئیس کتابخانه عمومی شهرستان آستانه اشرفیه در بازدید شورای دوره ششم از کتابخانه عمومی شهرستان […]

    اعضای شورای اسلامی شهر آستانه‌اشرفیه با ریاست و پرسنل کتابخانه عمومی اهل‌بیت(ع) آستانه‌اشرفیه دیدار کردند
  • رئیس شورای شهر آستانه اشرفیه به اتفاق اعضای شورا به مناسبت بزرگداشت روز کتاب ، کتابخوانی وکتابدار از کتابخانه ی عمومی شهر آستانه اشرفیه بازدید و این روز را به کتابداران تبریک گفتند .

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق ،رئیس کتابخانه عمومی شهرستان آستانه اشرفیه در بازدید شورای دوره ششم از کتابخانه عمومی شهرستان گزارشی از عملکرد کتابخانه عمومی را برای شورای شهر ارائه کرد و گفت: کتابخانه عمومی اهل بیت علیهم السلام با داشتن ۲۵۰۰ عضو به دلیل کرونا متاسفانه به ۶۰۰ عضو کاهش پیدا کرد.

    رقیه زرگری همچنین با بیان اینکه برنامه های هفته بزرگداشت کتاب و کتابخوانی کتابخانه محور است افزود: در هفته کتاب و کتابخوانی با نشست های مجازی ،نشست کتابخوان ،عضویت رایگان ،بازدیدهای مجازی و حتی حضوری در خدمت مردم در کتابخانه عمومی اهل بیت ع شهرستان آستانه اشرفیه، کتابخانه عمومی ۲۲ بهمن بندرکیاشهر، شهدای دهنه سر سفید رود و کتابخانه امیرالمومنین چهارده می باشیم .

    رئیس شورای شهر در این بازدید ضمن تبریک روز کتاب و کتابخوانی در راستای کمک به کتابخانه، از تحقق نیم در صد بودجه از کل بودجه تحقق یافته شهرداری گفت:بمنظور کمک عمرانی و همچنین کمک به بودجه منابع مالی فرهنگی کتابخانه درصدد تحقق این نیم درصد می باشیم و ان شاء الله این امر تا پایان سال محقق می شود .

    وی همچنین از تلاش های بی وقفه رئیس کتابخانه و کتابدارا ن مخصوصا در دوران کرونا و ارتباط گیری مجازی شان تقدیر و تشکر کرد و افزود: روز کتاب و کتابخوانی روز تکریم علم و آگاهی است که با وجود مکانی چون کتابخانه می توان حتی شده در زمان کوتاه فارغ از همه مشکلات برای تعقل ، اندیشه و مطالعه زمانی را اختصاص داد.

    نورحسینی ضمن بازدید از بخشهای مختلف کتابخانه های عمومی با اظهار به آمار پایین سرانه مطالعه کتاب گفت: به منظورافزایس سرانه مطالعه ، نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی تلاش خواهیم کرد که کتاب در دسترس مردم راحتتر قرار بگیرد .

    در پایان، شورای دوره ششم همکاری خودرا در زمینه های فرهنگی با کتابخانه های عمومی اعلام کردند.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *