جشنواره سفیدرود ( هنوز زنده است ) به همت جمعی از نهادها و ادارات استانی و شهرستانی و برای ایجاد نشاط اجتماعی و با همت گروه برنامه ساز رسانه ای شهرستان در پارک ساحلی کیسم بالا وبا حضور جمع کثیری از مردم و مسئولین استانی ،شهرستانی و محلی برگزارشد .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، این جشنواره که به منظور اهمیت و نقش سفیدرود در زندگی مردم گیلان و حفاظت و حراست از محیط زیست و سفید رود در یک منطقه بکر طبیعی حاشیه سفید رود در روستای کیسم برگزارشد با حضور هنرمندان برجسته گیلانی و نمایش های آئینی و برپایی جشنواره غذاهای محلی و صنایع دستی و گردشگری در یک روز بسیار زیبا باعث شد که حاضران در جشنواره از تنوع برنامه جشنواره با رضایتمندی و پس از پایان برنامه ، عصر جمعه شادی را در سالروز ولادت حضرت زینب ( س ) و روز پرستار پشت سر بگذرانند.
اجرای موسیقی گروه دیلمون به سرپرستی محمو فرضی نژاد ، اجرای آئین نمایشی باران خواهی به سرپرستی صادق حسنی با اجرای رسول حقدوست ، همراه با تقدیر از ۵ پرستار نمونه شهرستان و برندگان مسابقات بومی ومحلی و جشنواره غذا به همراه برپایی غرفه کودکان و نقاشی زنده ، از جلوه های بیاد ماندنی این جشنواره بوده است.
فیلم و تصاویر زیر گویای این جشنواره می باشد.



































































دیدگاهتان را بنویسید