بسیاری از مطالبات اجتماعی را می توان به زبان هنر بیان کرد+تصاویر و فیلم | جلال شرق
×

بسیاری از مطالبات اجتماعی را می توان به زبان هنر بیان کرد+تصاویر و فیلم

  • کد نوشته: 68972
  • ۲۹ دی ۱۴۰۰
  • ۰
  • مدیر کل  فرهنگ و ارشاد استان گیلان در آئین کارگاه آموزشی در مجتمع فرهنگی هنری امام رضا (ع) بندر کیاشهر گفت: بسیاری از مطالبات اجتماعی را می توان به زبان هنر بیان کرد به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق،   ابتدا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستانه اشرفیه با اشاره به دوران بعد از ایام […]

    بسیاری از مطالبات اجتماعی را می توان به زبان هنر بیان کرد+تصاویر و فیلم
  • مدیر کل  فرهنگ و ارشاد استان گیلان در آئین کارگاه آموزشی در مجتمع فرهنگی هنری امام رضا (ع) بندر کیاشهر گفت: بسیاری از مطالبات اجتماعی را می توان به زبان هنر بیان کرد

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق،   ابتدا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستانه اشرفیه با اشاره به دوران بعد از ایام کرونا و تعطیلی اظهارکرد: با توجه به نبود فعالیت موثر در این مجتمع فرهنگی و هنری بنا شد با حضور مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با برگزاری کارگاه هنری در رشته های تجسمی ،صنایع دستی ، خوشنویسی ، نقاشی و بخشی هم باموضوع کتاب از سوی کانون فرهنگی و هنری مساجد و اجرای نمایش مجتمع فرهنگی هنری امام رضا(ع) بندرکیاشهر مجدد بازگشایی شود و از ظرفیت های این مجتمع هنرمندان بهره ببرند .

    کمیل شریفی به فعال شدن انجمن ها و آموزشگاه اشاره کرد و افزود : انجمن ها و آموزشگاه بازوی اجرای فرهنگ و هنر هستند که با فعال شدن انجمن ها استقبال بیشتری صورت خواهد گرفت که در نیمه اول سال طرح های برای اوقات فراغت نیز برنامه ریزی خواهد شد.

    سپس مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان با حضور در سالن امام رضا(ع) بندرکیاشهر ضمن بازدید از کارگاه هنری و آثار هنرمندان بندرکیاشهر از بازگشایی و ادامه فعالیت سالن امام رضاع بندرکیاشهر خبر داد و گفت : دولت سیزدهم براساس عدالت فرهنگی بنا شده است و بنا دارد که عدالت فرهنگی را بصورت عمومی پیاده کند که یکی از رویکردهای عدالت فرهنگی را تمرکز زدایی فعالیت ها، برنامه هاو بودجه های فرهنگی است .

    رضا ثقتی سیمای شهر بندرکیاشهر را نشان از شهر فرهنگی ، هنری و اصیل دانست و افزود: فضای حاکم بر این شهر فضای همراه و همگام با فعالیت های فرهنگی و هنری است.
    وباید مجتمع هنری امام رضاع با ظرفیت خوب و مردم علاقمند نسبت به رویدادهای فرهنگی فعال شود.

    مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گیلان رویکرد شهردار بندرکیاشهر را رویکردی فرهنگی و هنری عنوان کرد و تصریح کرد :مجتمع فرهنگی -هنری امام رضا(ع)ظرفیت خوبی دارد که با مدیریت خوب شهرداری ، شورای اسلامی بندرکیاشهر بنا دارد با همت و همکاری مسئولین دیگر تفاهم نامه ای بهمراه تقویت نیرو و اعتبارات برای ادامه فعالیت های فرهنگی شهر بندرکیاشهر تنظیم نماید.

    وی وجود مطالبات و نظارت ها را نتیجه انقلاب پویا دانست و اظهارکرد : بسیاری از مطالبات اجتماعی را می توان به زبان هنر بیان کرد و این یعنی خود مردم نظاره گر هستند و عملکرد شفاف در نتیجه ریشه کنی فساد است .

    در آخر از هنرمندان بندرکیاشهر و کودکان و نوجوانان فعال در کارگاه هنری با اهدای لوح و کتاب تقدیر شد .

    به گزارش خبرنگار جلال شرق، کارگاه فرهنگی _هنری به همراه اجرای نمایش صحنه ای به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان آستانه اشرفیه و با همکاری شهرداری و شورای اسلامی شهر بندرکیاشهر و آموزشگاه آزاد هنرهای تجسمی  در مجتمع فرهنگی هنری امام رضا(ع) بندرکیاشهر برگزارشد.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *