حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی در دوازدهمین نشست شورای مدیریت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان خواستار خواستارنظارت شدید و قاطع در مرحله توزیع کالاشد.
به گزارش جلال شرق ،رئیس کل دادگستری استان گیلان در این نشست با اشاره به لزوم نظارت بر بازار در روزهای پایانی سال اظهار کرد: مردم از گران فروشی و قیمت بالای اجناس رنج برده و خواستار تغییر ساختار نظارت ها هستند.
حجت الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی با بیان اینکه نظارت ها باید علمی و دقیق و از مبدا تا مرحله توزیع کالا را در بر گیرد خاطر نشان کرد: ساختارها باید اصلاح شود تا با نظارت های شدید و قاطع در مرحله توزیع کالا، گروه های فشار اقتصادی نتوانند به راحتی تخلف کرده و با افزایش قیمت ها موجب تشنج بازار شوند.
احمد آقایی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان با اشاره به اینکه در این نشست در خصوص حوادث چهارشنبه آخر سال تدابیر پیشگیرانه ای مطرح شد گفت: مسئولان و متولیان امر مکلف شدند تا نسبت به اجرایی شدن مصوبات اقدام نمایند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: در مورد موضوعاتی از قبیل پیشگیری از ساخت و ساز در جنگل ها و مراتع، تغییر کاربری اراضی کشاورزی، پیشگیری از احتکار و گران فروشی و نظارت دقیق بر مراکز درمانی و بیمارستانهای دولتی و خصوصی در ایام نوروز در این نشست بحث و تبادل نظر شد و مدیران متعهد شدند تا بر مدار قانون، خدمات دهی و نظارت خود را افزایش داده و در راستای جلب اعتماد مردم تلاش نمایند.















دیدگاهتان را بنویسید