نشست بهرهبرداری از محصول جدید هواشناسی با عنوان پیش بینی دمای اعماق خاک در شهرستان آستانه اشرفیه برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ،این نشست که بخاطر اهمیت بالای پیش آگاهی از شرایط جوی و اقلیمی در بخش توسعه هواشناسی کاربردی شرق گیلان در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان آستانه اشرفیه برگزار شد فرماندار آستانه اشرفیه هواشناسی کشاورزی (تهک) را در گیلان از پرکاربردترین بخش هواشناسی برشمرد و با اشاره به موضوع راهبردی استفاده از فناوری های نوین هواشناسی در حوزه کشاورزی اظهار کرد:در جوامع پیشرفته ،علم هواشناسی یکی از زیر ساخت های لازم برای همه کشورها است و علم هواشناسی می تواند در پیش بینی جوی و کاهش حوادث بسیار موثرباشد.
دکتر حسین ذاکر استقامتی با تاکید بر این نکته که باید از علم هواشناسی در پیشرفت امور بهره مند شویم به نقش دما ی خاک در بخش کشاورزی پرداخت و شرایط اقلیمی و جوی را با به کارگیری توصیه های کاربردی از شرایط بایسته برای کشاورزی لازم دانستند
در ادامه کارشناس ویژه هواشناسی به تشریح نتایج تحقیقاتی در بخش دمای خاک پرداخت و به تشریح جزییات پژوهشی و پاسخ به سوالات مطروحه پرداخت.

















دیدگاهتان را بنویسید