تاکنون ۴۵ هزار تن برگ سبز چای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان از چای‌کاران گیلان و مازندران خریداری‌شده است | جلال شرق
×

تاکنون ۴۵ هزار تن برگ سبز چای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان از چای‌کاران گیلان و مازندران خریداری‌شده است

  • کد نوشته: 70522
  • ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
  • ۰
  • رئیس سازمان چای کشور از خرید ۴۵ هزار تن برگ سبز چای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان از چای‌کاران گیلان و مازندران از آغاز برداشت چای خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، مهندس حبیب جهان ساز در حاشیه رونمایی از دستگاه کمباین برداشت چای که در روستای بازان از بخش مرکزی آستانه‌اشرفیه در […]

    تاکنون ۴۵ هزار تن برگ سبز چای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان از چای‌کاران گیلان و مازندران خریداری‌شده است
  • رئیس سازمان چای کشور از خرید ۴۵ هزار تن برگ سبز چای بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان از چای‌کاران گیلان و مازندران از آغاز برداشت چای خبر داد.

    به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جلال شرق، مهندس حبیب جهان ساز در حاشیه رونمایی از دستگاه کمباین برداشت چای که در روستای بازان از بخش مرکزی آستانه‌اشرفیه در گفت‌وگوی اختصاصی با جلال شرق اظهار کرد: از آغاز فصل برداشت برگ سبز چای تاکنون ۴۵ بالغ هزار تن برگ سبز چای بالغ بر حدود ۴۰۰ میلیارد تومان از چای‌کاران گیلان و مازندران خریداری‌شده است که تاکنون ۱۰ هزار تن چای خشک تولیدشده است

    وی تعداد کارخانه فعال در سطح استان گیلان و مازندران را ۱۶۵ کارخانه نام برد و افزود: دو یا سه کارخانه به صورت آزاد در حال خرید برگ سبز چای از چای‌کاران هستند و تاکنون بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان از سهم کارخانه‌ها و مطالبات به چای‌کاران پرداخت‌شده است

    مهندس جهان ساز با اشاره به کیفیت تولید برگ سبز چای توسط چای‌کاران گفت: چای‌کاران با توجه به قیمت برگ سبز چای اعلام‌شده امسال با توان همت بالای که گذاشتند توانستند ۹۴ درصد از چای تولیدی خود را به صورت درجه ۱ تحویل کارخانه‌ها بدهند.

    رئیس سازمان چای کشور در خصوص تسهیلات ارائه‌شده به چای‌کاران گفت: دو نوع تسهیلات در بخش چای لحاظ شده است که یک بخش به عنوان تسهیلات سرمایه در گردش بود که در هر هکتار ۴ میلیون تومان به چای‌کار پرداخت‌شده است و برای کارخانه‌ها نیز حدود ۴۷ میلیارد تومان ارائه شد و در بخش دوم تسهیلات سرمایه‌ای برای خرید ماشین‌آلات و کارخانه‌ها بود تاکنون ۲۰ میلیارد تومان با بهره ۴ و ۷ درصد داده‌شده است و این برنامه را در سال آینده نیز داریم که از تسهیلات ارزان برای این بخش استفاده کنیم.

    جهان ساز در بیمه محصولات چای به تفاهم‌نامه‌ای بین صندوق تخصصی چای، سازمان چای و شرکت‌های بیمه اشاره کرد و اظهار کرد: بر اساس این تفاهم‌نامه، چای‌کاران بر اساس درخواست خود می‌توانستند باغات چای خود را بیمه کنند و ۶۰ درصد وجوه حق بیمه باغات خود را به هنگام برداشت برگ چای در چین اول و ۴۰ درصد در بخش چین دوم از پول برگ سبز چای تحویلی به کارخانه‌ها از آنان کسر و به صندوق بیمه پرداخت خواهد شد.

    فیلم مصاحبه را در آپارات جلال شرق ببینید

    انتهای پیام /.

    مطالب مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *