نیروگاه مولد مقیاس کوچک ۲/۸ مگا واتی مرغ کیسم آستانه اشرفیه با حضور معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان گیلان در محل کشتارگاه مرغ کیسم راه اندازی شد
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جلال شرق ، احمد آقایی در حاشیه راه اندازی این مولد برق کوچک در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه کشتارگاه مرغ کیسوم یکی از واحدهای تولیدی موثر در رونق اقتصادی و رفع محرومیت زدایی در شهرستان آستانه اشرفیه محسوب می شد اظهار کرد: در سال های گذشته به دلیل عدم توازن اقتصادی این شرکت نتوانست به کار خود ادامه دهد و به مرحله ورشکستگی رسیده بود.
آقایی با اشاره به اینکه اقدامات متعددی در راستای حفظ و اداره اموال این کشتارگاه توسط اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری گیلان صورت گرفت افزود : یکی از این موارد بازسازی و تعمیر نیروگاه مولد برق مقیاس کوچک بود که چندین دستگاه ژنراتور برق در سالیان گذشته از کشور آلمان خریداری شده بود که به دلیل عدم توجه دچار فرسودگی شده و عملا استفاده ای از آن ها صورت نمی گرفت.
وی با بیان اینکه با مدیریت اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری و با همکاری شرکت سهامی برق منطقه ای استان این دستگاه ها هم اکنون بازسازی و احیا شده اند خاطر نشان کرد: این ژنراتورها از شهریور ماه به طور آزمایشی شروع به کار کرده و حدود ۱/۷ مگاوات برق تولید خواهند کرد و در حال حاضر آماده بهره برداری بخش های خصوصی و دولتی هستند.
آقایی در پایان با اشاره به این که ژنراتور های موجود موجب سرمایه گذاری و اشتغال نیروهای بومی شده و به جهت تولید برق در محل مصرف، تلفات انرژی را به حداقل می رساند گفت: بخش های دولتی و خصوصی می توانند در راستای رفع مشکلات برق خود این دستگاه ها را اجاره نموده و از آن بهره مند گردند.
یکی از مهندسان پروژه با اشاره به ظرفیت دو ژنراتور در تولید ۲/۸مگا وات برق گفت :امروزه برای تولید هر مگاوات برق باید هزینه ای معادل ۱۲تا ۱۳میلیارد تومان سرمایه گذاری کرد و ما توانستیم با راه اندازی این دستگاه مولد عملا علاوه برتامین برق کشتارگاه ، مازاد آن را وارد شبکه برق شهرستان کنیم.
مصاحبه دکتر احمد آقایی با خبرنگاران را می توانید در آپارات جلال شرق اینجا دنبال کنید
سردبیر :لطفی نژاد











دیدگاهتان را بنویسید