فرماندار شهرستان آستانه اشرفیه در نماز جمعه امروز به مناسبت حماسه نهم دی ماه شناخت دشمن و سیاست گذاری آن های در عرصه بین اللملی و جهانی را ضروری بیان کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جلال شرق، خسرو آرنگ با بیان اینکه انقلاب اسلامی براساس تعالیم الهی و اسلامی شکل گرفته است افزود: براساس اینکه نظام الهی با کتاب ،سنت و به نوعی از منظر شیعه با ولی فقیه انس دارد باور این است که در عصر حاضر مردم در کنار ولی فقیه باشند تا جامعه اسلامی به رهبری ولی فقیه چون جنگ ۸ سال دفاع مقدس هدایت شود .
نماینده عالی دولت در شهرستان با اشاره به اینکه حاکمیت اسلامی برگرفته از ولی فقیه تا به امروز سر منزل مقصود در حال هدایت می باشد تصریح کرد: عموما سیاست های که نظام سیاست گذاری و نقش آفرینی می کند برگرفته از رهنمودهای رهبری و منویات ایشان می باشد و رهبر معظم نیز در تمامی حوزه ها سیاسی ، اقتصادی، اجتماعی صاحب نظر هستند ، و مهمترین مباحث سیاسی کشور؛ سیاست کلی نظام برگرفته از خواسته های مرد بزرگ و ولایتی است که در موضوعات مختلف و متعهدد و حکمرانی مطلوب داشتن ایران توسعه یافته از خواسته های رهبر معظم انقلاب است و تکلیف کردند برای هر سه قوه برای ایران جایگاه اول قتصادی متصور شوندبطوری که الهام بخش برای دیگران باشد .
فرماندار شهرستان با اشاره به فرمایش رهبرمعظم انقلاب «ضرورت کشوری امن ، مستقل و مقتدر بودن» امنیت کشور ایران را مثال زدنی دانست و اظهار کرد: دشمنان چشم طمع به خاک انقلاب در داخل حوزه و فرا منطقه ای دارند وقتی قدرت منطقه ای و نظامی کشور را دیدند به این نتیجه رسیدند که با جنگ کلاسیک قدرت مقابله ندارند و به جنگ ترکیبی روی آورده اند و ثابت شده که
که نظام سلطه که مدعی کدخدا بودن جهان را دارد نمی تواند رود رو با مردمی که با رهبری ولی فقیه و در کنار نظام با تعالیم الهی هستند ، قرارگیرد
وی سیاست کلی که مقام معظم رهبری تدوین کرده اند را دارای قدرت بازدارنده عنوان کرد و گفت : مردم باید دشمن شناس باشند ، ترفند و توطئه های دشمن را باید شناخت ، در تحلیل ها و سیاست گذاری باید افرادی که به نوعی انتقاد به شرایط وضع موجود ، فرهیخته اجتماع هستندباید پاسخ مناسبی به آنها داده شود.
فرماندار شهرستان با تاکید به براینکه دولت ۱۳ در کنار رهبری و براساس رهنمودهای رهبری و منویات رهبر معظم حرکت خواهد کرد و امنیت کشور با هیچ چیزی معامله نخواهد شد گفت :
با توزیع عادلانه ثروت ،تخصیص متوازن منطقه ای و توجه به دهک های پایین جامعه این حرکت ثابت خواهد شد .
وی از تکمیل پل کابلی بعداز ۱۳ گفت که دولت سیزدهم با تکمیل پل کابلی به تحقق شعار دولت سیزدهم و اقدام جهادی جامه عمل پوشانده است











دیدگاهتان را بنویسید